Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Deutsche Bank - Στα 131 εκατ. ευρώ αναμένονται τα κέρδη της Εθνικής στο α' 3μηνο 2014 - Ζημίες 148 εκατ. ευρώ για την Alpha Bank

Deutsche Bank - Στα 131 εκατ. ευρώ αναμένονται τα κέρδη της Εθνικής στο α' 3μηνο 2014 - Ζημίες 148 εκατ. ευρώ για την Alpha Bank
Η Εθνική θα ανακοινώσει σήμερα τα αποτελέσματα της και η Alpha Bank αύριο
Στα 131 εκατ. ευρώ αναμένει να διαμορφωθούν τα κέρδη της Εθνικής Τράπεζας το πρώτο τρίμηνο του έτους η Deutsche Bank, σύμφωνα με την τελευταία ανάλυση της στην οποία αναφέρει ότι για την Alpha Bank αναμένει το πρώτο τρίμηνο του έτους να είναι ζημιογόνο, δηλαδή να εμφανίσει ζημίες -148 εκατ. ευρώ.
Και για τις δύο ελληνικές τράπεζες, οι οποίες θα ανακοινώσουν  τα αποτελέσματα τους σήμερα η Εθνική και αύριο η Alpha bank, η Deutsche Bank εκτιμά ότι θα δούμε νέα αύξηση του δείκτη των προβληματικών δανείων, αλλά αυτή τη φορά θα είναι της τάξεως μόλις του 2%, καθώς η οικονομία αν και ανακάμπτει παραμένει ακόμη σε φάση ύφεσης.
Για την καταθετική βάση, αναμένει σταθεροποίηση, καθώς το πρώτο τρίμηνο παρατηρήθηκε μείωση των καταθέσεων λόγω υπερφορολόγησης των πολιτών και των επιχειρήσεων, αλλά δεν έλειψαν περιπτώσεις επαναπατρισμού καταθέσεων.
Τα κόστη χρηματοδότησης, λειτουργίας και κινδύνου κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση και για τις δύο τράπεζες, αναμένοντας αποκλιμάκωση τους εξαιτίας των ενεργειών των διοικήσεων.
Αναλυτικά οι εκτιμήσεις για τα μεγέθη των δύο τραπεζών:



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης