Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Επιστρέφει στις μετοχές η Goldman Sachs - Αναβαθμίζει σε overweight τη σύστασή τους, προβλέποντας άνοδο σε ορίζοντα 3 μηνών

Επιστρέφει στις μετοχές η Goldman Sachs - Αναβαθμίζει σε overweight τη σύστασή τους, προβλέποντας άνοδο σε ορίζοντα 3 μηνών
Τον Ιούλιο η αμερικανική τράπεζα είχε προειδοποιήσει για προσωρινό μαζικό sell-off των μετοχών
Σε overweight αναβάθμισε, εκ νέου, τη σύστασή της για τις μετοχές η Goldman Sachs, αφήνοντας στο παρελθόν τις προειδοποιήσεις του Ιουλίου για προσωρινό μαζικό sell-off στις μετοχές.
Ειδικότερα, μέσω νέας, σημερινής έκθεσής της, η αμερικανική τράπεζα ανακοινώνει την αναβάθμιση της σύστασης σε overweight για τις μετοχές, προβλέποντάς άνοδο σε βραχυπρόθεσμο και μεσοπρόθεσμο ορίζοντα.
"Αναβαθμίζουμε σε overweight τις μετοχές σε ορίζοντα 3 μηνών. Αναμένουμε ανάπτυξη σε όλα τα πεδία: Άνοδο κερδών, ενίσχυση μερισμάτων, υψηλές αποδόσεις", σχολιάζει η ερευνητική ομάδα της Goldman Sachs, υπό τους Peter Oppenheimer και Anders Nielsen.
"Μετά τις αποφάσεις της ΕΚΤ για νέα δράση, ο κίνδυνος για τις μετοχές δεν είναι πλέον άμεσος", εξηγούν.
Ειδικότερα, ο David Kostin, στρατηγικός αναλυτής της Goldman Sachs, αρμόδιος για την αμερικανική αγορά, παρουσιάζει τις νέες του προβλέψεις.
"Ο S&P 500, ο δείκτης βαρόμετρο της Wall Street, θα σημειώσει άνοδο έως τις 2.050 μονάδες μέχρι τα τέλη του τρέχοντος έτους, 2014", εκτιμά χαρακτηριστικά ο David Kostin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης