Αναλύσεις – Εκθέσεις

Reuters: Μίνι ράλι στο ΧΑ εν μέσω προσδοκιών για συμφωνία Ελλάδας - τρόικας το συντομότερο δυνατόν

Reuters: Μίνι ράλι στο ΧΑ εν μέσω προσδοκιών για συμφωνία Ελλάδας - τρόικας το συντομότερο δυνατόν
Την Τετάρτη ο Γενικός Δείκτης στο ΧΑ έκλεισε στις 1008 μονάδες, καταγράφοντας σημαντικά κέρδη +1,68%
Μίνι ράλι κατέγραψε την Τετάρτη το ελληνικό χρηματιστήριο, εν μέσω προσδοκιών για επίτευξη συμφωνίας μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της τρόικας, αναφέρει το Reuters.
Σε νέο, εκτενές δημοσίευμά του το πρακτορείο επικεντρώνεται στην ανοδική πορεία που κατέγραψε η ελληνική αγορά την Τετάρτη, εν μέσω αισιοδοξίας για την επίτευξη συμφωνίας της Αθήνας με τους δανειστές.
"Όπως όλα δείχνουν, στο τέλος της ημέρας θα υπάρξει κάποιο είδος συμφωνίας μετά από αρκετούς συμβιβασμούς από την ελληνική πλευρά", δηλώνει στο Reuters trader από την Αθήνα.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι επενδυτές εμφανίζονται πιο ήσυχοι και πιο ασφαλείς όταν η παρουσία της τρόικας γίνεται αισθητή - και αυστηρή - στην Ελλάδα.
Το μίνι ράλι των ελληνικών μετοχών πρωτοστάτησε και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, εν μέσω κλίματος ευφορίας στην Ευρωζώνη ενόψει της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΤ, την Πέμπτη και της προοπτικής για τη λήψη νέων, πρόσθετων μέτρων.
Υπενθυμίζεται εδώ πως την Τετάρτη ο Γενικός Δείκτης στο Χρηματιστήριο Αθηνών έκλεισε στις 1008 μονάδες, καταγράφοντας σημαντικά κέρδη +1,68%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης