Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Τρόπους στήριξης της Ελλάδας θα συζητήσει το Eurogroup, αφού χάθηκε η προθεσμία για πιστωτική γραμμή

Τρόπους στήριξης της Ελλάδας θα συζητήσει το Eurogroup, αφού χάθηκε η προθεσμία για πιστωτική γραμμή
Στο Eurogroup της Δευτέρας 8 Δεκεμβρίου αναμένεται να συμμετάσχει και ο διοικητής της ΕΚΤ, Mario Draghi
Τρόπους για την καλύτερη δυνατή στήριξη προς την Ελλάδα αναμένεται να αναζητήσουν στο Eurogroup της Δευτέρας 8 Δεκεμβρίου οι Ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομικών.
Όπως αναφέρει σε νέο δημοσίευμά του το πρακτορείο Reuters, στο αυριανό Eurogroup οι Ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομικών θα επιχειρήσουν να αναζητήσουν τρόπους για την καλύτερη δυνατή στήριξη προς την Ελλάδα.
Αυτό θα συμβεί, όπως προσθέτει το Reuters, καθώς έχει χαθεί η αρχική προθεσμία της 8ης Δεκεμβρίου για τη σύναψη συμφωνίας, ώστε η Αθήνα να λάβει την προληπτική γραμμή πιστωτικής στήριξης.
Όπως εξηγεί στη συνέχεια το πρακτορείο, στο Eurogroup της Δευτέρας 8 Δεκεμβρίου αναμένεται να συμμετάσχει και ο διοικητής της ΕΚΤ, Mario Draghi.
"Tη Δευτέρα στις Βρυξέλλες ο Mario Draghi θα επαναλάβει προς τους Ευρωπαίους υπουργούς Οικονομικών πως κανένα μέτρο νομισματικής πολιτικής δεν μπορεί να υποκαταστήσει την ανάγκη για προώθηση μεταρρυθμίσεων που έχουν στόχο τη μείωση της ανεργίας στην Ευρωζώνη", σημειώνει το Reuters.
"O Mario Draghi θα απευθύνει συστάσεις προς τους Eυρωπαίους υπουργούς Οικονομικών για προώθηση μεταρρυθμίσεων στη φορολογική πολιτική, την αγορά εργασίας, τα ασφαλιστικά συστήματα", καταλήγει το πρακτορείο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης