Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

JP Morgan: Mια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα αντέξει στην εξουσία λόγω κατάρρευσης του ΠΑΣΟΚ - Neutral για ΧΑ

JP Morgan: Mια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα αντέξει στην εξουσία λόγω κατάρρευσης του ΠΑΣΟΚ - Neutral για ΧΑ
Οι επενδυτές βλέπουν μεγάλη αξία στην ελληνική αγορά, μετά το ραγδαίο sell - off της περασμένης εβδομάδας
Σε συνεχή επαγρύπνηση για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα βρίσκονται οι διεθνείς επενδυτές, όπως διαπιστώνει η JP Morgan, σε σημερινή έκθεσή της, υπό τον τίτλο "CEEMEA Strategy: Heard from the Herd - Positive views toward Turkey - Lots of questions on Russia and Greece".
Όπως επισημαίνει η αμερικανική επενδυτική τράπεζα, βροχή πέφτουν τα ερωτήματα των επενδυτών - πελατών της JP Morgan για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, εκφράζοντας περιέργεια για την πολιτική που θα κληθεί να υιοθετήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε περίπτωση που ανέλθει στην εξουσία.
Ωστόσο, όπως σπεύδει να επισημάνει η JP Morgan, οι επενδυτές βλέπουν μεγάλη αξία στην ελληνική αγορά, μετά το ραγδαίο sell - off της περασμένης εβδομάδας.
"Εμείς δηλώνουμε neutral (ουδέτεροι) για το ελληνικό χρηματιστήριο, ωστόσο οι περισσότεροι πελάτες μας ανησυχούν για την προοπτική να σχηματιστεί μια κυβέρνηση υπό τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα", σχολιάζουν οι αναλυτές της αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας.

Τα δύο σενάρια της JP Morgan για μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ
- Το πρώτο σενάριο θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ να κατορθώνει να κυβερνά την Ελλάδα για αρκετό χρονικό διάστημα, με δεδομένη την κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ.
Η κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ θα συγκρατήσει τον ΣΥΡΙΖΑ από το να υιοθετήσει τις πιο ριζοσπαστικές του ιδέες
- Παραδοσιακά, οι κεντρο-αριστερές κυβερνήσεις κάνουν καλύτερη δουλειά - σε ό,τι αφορά την εφαρμογή της λιτότητας - από όσα κανουν οι κεντρο-δεξιές κυβερνήσεις.





www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης