Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Reuters: Μια νέα κρίση απειλεί την Ελλάδα - Πλήττει το επιχειρείν η αυξημένη πολιτική αβεβαιότητα

Reuters: Μια νέα κρίση απειλεί την Ελλάδα - Πλήττει το επιχειρείν η αυξημένη πολιτική αβεβαιότητα
Η ξαφνική αλλαγή του κλίματος αναδεικνύει στον υπέρτατο βαθμό πόσο έκθετο και ευάλωτο παραμένει στις πολιτικές εξελίξεις το ελληνικό επιχειρείν
Mια νέα κρίση υποβόσκει στην Ελλάδα, απειλώντας να τινάξει στον αέρα την ανάκαμψη που έχει σημειώσει η οικονομία, όπως προειδοποιεί σε νέο δημοσίευμά του το Reuters.
Όπως επισημαίνει το πρακτορείο, αυτή είναι η κρίση είναι έτοιμη να απειλήσει με καταστροφή κάθε ελπίδα ανάκαμψης που έχει καλλιεργηθεί στην Ελλάδα.
Η έντονη αβεβαιότητα εντός και εκτός Ελλάδας, ενόψει των κρίσιμων εκλογών της Κυριακής 25 Ιανουαρίου, έχει πλήξει καίρια τη ζήτηση, υπονομεύοντας σε τεράστιο βαθμό το επιχειρηματικό κλίμα και απειλώντας τους πρώτους σπόρους της ανάκαμψης.
Το outlook για την ελληνική επιχειρηματικότητα εμφανίζεται δυσοίωνο, με τους σχετικούς δείκτες να έχουν υποχωρήσει στα χαμηλότερα επίπεδα από τον περασμένο Απρίλιο.
Η ξαφνική αλλαγή του κλίματος αναδεικνύει στον υπέρτατο βαθμό πόσο έκθετο και ευάλωτο παραμένει στις πολιτικές εξελίξεις το ελληνικό επιχειρείν.
Όπως προσθέτει το Reuters, μέρος της αβεβαιότητας που επικρατεί στην Ελλάδα αφορά την ανησυχία για τον κίνδυνο επανάληψης των εκλογών, γεγονός που θα παρατείνει την περίοδο πολιτικής παράλυσης στην Ελλάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης