Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Ζerohedge: Μετρημένες οι μέρες του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία - Φιάσκο τα σενάρια περί δημοψηφίσματος

Ζerohedge: Μετρημένες οι μέρες του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία - Φιάσκο τα σενάρια περί δημοψηφίσματος
Sunday Times: Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης αναμένεται να απορρίψουν τις νέες προτάσεις για μεταρρυθμίσεις που κατέθεσε η Ελλάδα
Μετρημένες χαρακτηρίζει τις μέρες του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία το zerohedge.com, ενόψει του κρίσιμου Eurogroup της Δευτέρας 9 Μαρτίου και στη σκιά του κινδύνου χρεοκοπίας της Ελλάδας.
Ταυτόχρονα κάνει λόγο για μεγάλο φιάσκο, σχολιάζοντας τα όσα διαδραματίστηκαν αναφορικά με τα νέα σενάρια περί διεξαγωγής δημοψηφίσματος στην Ελλάδα.
Ο κίνδυνος χρεοκοπίας της Ελλάδας είναι ορατός, σημειώνει το zerohedge.com, επικαλούμενο το δημοσίευμα των Sunday Times πως το Eurogroup θα απορρίψει τις νέες προτάσεις για μεταρρυθμίσεις που κατέθεσε η Ελλάδα.
"Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης αναμένεται να απορρίψουν τις νέες προτάσεις για μεταρρυθμίσεις που κατέθεσε η Ελλάδα", εκτιμούν οι Sunday Times.
"H Eλλάδα όμως προσδοκά σε μια θετική έκβαση στο Eurogroup της Δευτέρας, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την εκταμίευση μέρους της δόσης των 7 δισ. ευρώ για την Αθήνα, ώστε η χώρα να αποφύγει τη χρεοκοπία", προσθέτουν οι Sunday Times.
"Υπό το πρίσμα όλων των ανωτέρω, ίσως είναι μετρημένες οι μέρες του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία", σημειώνει το Ζerohedge.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης