Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Αμερικανοί αναλυτές: Μέσω της αποπληρωμής των δανείων στους δανειστές της... η Ελλάδα ωφελεί τον Putin!

Αμερικανοί αναλυτές: Μέσω της αποπληρωμής των δανείων στους δανειστές της... η Ελλάδα ωφελεί τον Putin!
Η Ελλάδα, αποπληρώνοντας το ΔΝΤ, χρηματοδοτεί τον Putin, όπως εκτιμούν Αμερικανοί αναλυτές
Στην «επιδρομή» της ελληνικής κυβέρνησης στα ασφαλιστικά ταμεία, σε μια προσπάθεια να αποπληρώσει τις υποχρεώσεις προς τους δανειστές της, δηλαδή το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την ΕΕ και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, επικεντρώνονται Αμερικανοί αναλυτές, σύμφωνα με το οικονομικό blog, ZeroHedge.
Όπως σημειώνεται σε σχετικό άρθρο, η ελληνική κυβέρνηση, αντί να εξετάζει σοβαρά ένα σχέδιο Β που θα αφορά την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, είναι απασχολημένη με το να αναζητάει νέους τρόπους για να λεηλατήσει τον λαό της μόνο και μόνο για να αποπληρώσει τα δάνεια προς τους δανειστές της.
Mάλιστα αποκαλύπτουν ότι η κυβέρνηση λεηλατεί τα ασφαλιστικά ταμεία για να χρηματοδοτήσει στην ουσία τον Ρώσο Πρόεδρο, V. Putin!
Πως; Ιδού:
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα χρήματα που θα καταβάλλει η Ελλάδα προς το ΔΝΤ, για να αποπληρώσει τα χρέη της προς τον οργανισμό, θα τα διοχετεύσει το Ταμείο στην Ουκρανία, για την οποία ενέκρινε νέο πακέτο βοήθειας ύψους 17,5 δισ. ευρώ.
Με τη σειρά της η Ουκρανία, θα χρησιμοποιήσει τη βοήθεια του ΔΝΤ προκειμένου να πληρώσει τα χρέη της προς τον ρωσικό κολοσσό φυσικού αερίου Gazprom.
«Η Ελλάδα πλήρωσε πρόσφατα το ΔΝΤ, το οποίο με τη σειρά του δάνεισε κεφάλαια στην Ουκρανία, τα οποία το Κίεβο έδωσε στη Ρωσία προκειμένου να καλύψει τα χρέη του προς την Gazprom!» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι αναλυτές καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι η ελληνική κυβέρνηση χρηματοδοτεί τον V. Putin!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης