Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Associated Press: Ο χρόνος για την Ελλάδα εξαντλείται - Στερεύουν τα ταμειακά διαθέσιμα

Associated Press: Ο χρόνος για την Ελλάδα εξαντλείται - Στερεύουν τα ταμειακά διαθέσιμα
Από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα έχει ήδη κάνει πίσω σε ορισμένες από τις προεκλογικές της δεσμεύσεις
Στο μικροσκόπιο του Associated Press μπαίνει το σχέδιο της κυβέρνησης για τη δημόσια υγεία, το οποίο παρουσίασε το μεσημέρι της Πέμπτης 2 Απριλίου ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.
Όπως αναφέρει σε νέο δημοσίευμά του το πρακτορείο, το μεσημέρι της Πέμπης, ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε σχέδιο ενίσχυσης της δημόσιας υγείας στην Ελλάδα, κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Υγείας, προαναγγέλλοντας προσλήψεις 4.500 γιατρών και νοσηλευτών.
Από το 2010 μέχρι και σήμερα, η Ελλάδα εξαρτάται από τα πακέτα διάσωσης της ΕΕ και του ΔΝΤ.
Ο Αλέξης Τσίπρας, ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας από τις 25 Ιανουαρίου 2015, είχε δεσμευθεί για την κατάργηση των αυστηρών μέτρων λιτότητας που προβλέπουν τα πακέτα διάσωσης που έχει λάβει η Αθήνα.
Από τον Ιανουάριο όμως μέχρι σήμερα, συνεχίζει το Associated Press, η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα έχει ήδη κάνει πίσω σε ορισμένες από τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται σε κρίσιμες διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, προκειμένου να εγκριθεί η νέα λίστα μεταρρυθμίσεων και να ανοίξει ο δρόμος για την εκταμίευση της δόσης των 7,2 δισ. ευρώ.
"O χρόνος για την Ελλάδα τελειώνει, όπως ακριβώς και τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας", σημειώνεται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης