Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Bank of Tokyo - Mitsubishi: Eξοργιστικά αργά προχωρούν οι διαπραγματεύσεις Ελλάδας - δανειστών

Bank of Tokyo - Mitsubishi: Eξοργιστικά αργά προχωρούν οι διαπραγματεύσεις Ελλάδας - δανειστών
Εάν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και δανειστών καταρρεύσουν, η πτώση του ευρώ δεν θα είναι μόνο βέβαιη, αλλά και βίαιη
Εξοργιστικά αργούς χαρακτηρίζουν οι αναλυτές της Bank of Tokyo-Mitsubishi τους ρυθμούς με τους οποίους προχωρούν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των δανειστών.
Ωστόσο οι αναλυτές της ιαπωνικής επενδυτικής τράπεζας διακρίνουν ορισμένα ψήγματα προόδου στις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.
"Οι ρυθμοί των εν εξελίξει - κρίσιμων - διαβουλεύσεων είναι εξοργιστικά αργοί, όμως κρίνεται ενθαρρυντικό το γεγονός ότι σημειώνεται κάποια πρόοδος", τονίζει η Bank of Tokyo-Mitsubishi, αποτιμώντας τις μέχρι στιγμής εξελίξεις.
Ταυτόχρονα, προειδοποιούν ότι οι εξελίξεις που αφορούν στο ελληνικό ζήτημα έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην πορεία του ευρωπαϊκού νομίσματος στην αγορά συναλλάγματος.
"Εάν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και δανειστών καταρρεύσουν, η πτώση του ευρώ δεν θα είναι μόνο βέβαιη, αλλά και βίαιη", προειδοποιούν χαρακτηριστικά, εφιστώντας την προσοχή προς τη διεθνή επενδυτική κοινότητα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης