Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Deutsche Bank: Περιθώρια έως τις 20 Απριλίου έχει η Ελλάδα - Πρέπει να παρουσιάσει προτάσεις άμεσα

tags :
Deutsche Bank: Περιθώρια έως τις 20 Απριλίου έχει η Ελλάδα - Πρέπει να παρουσιάσει προτάσεις άμεσα
Σύμφωνα με την Deutsche Bank η ιστορία με την Ελλάδα δείχνει να μην έχει τέλος, αν και οσονούπω μπορεί να έχουμε κάποιες εξελίξεις
Περιθώριο έως τις 20 Απριλίου έχει η Ελλάδα σύμφωνα με τους αναλυτές της Deutsche Bank, ώστε να υποβάλει μια αποδεκτή λίστα των μεταρρυθμίσεων.
«Η Ελλάδα κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει να είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων και αυτή την εβδομάδα, καθώς οι αγορές ελπίζουν να δουν κάποια πρόοδο στο μέτωπο των μέτρων διαρθρωτικής μεταρρύθμισης».
"Εν τω μεταξύ, το δημοσιεύμα του Σαββατοκύριακου στη γερμανική εφημερίδα FAS, προσελκύσει σίγουρα ένα μεγάλο μερίδιό της προσοχής", αναφέρουν οι αναλυτές της γερμανικής τράπεζας.
"Το δημοσίευμα σκιαγράφησε μια αρκετά ζοφερή εικόνα για την πρόοδο μέχρι στιγμής, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι αξιωματούχοι της Ευρωζώνης ήταν απογοητευμένοι και σοκαρισμένοι από την έλλειψη προόδου στα σχέδιά της ελληνικής κυβέρνησης, ιδιαίτερα γύρω από τις συζητήσεις σχετικά με τη μείωση των συντάξεων του δημοσίου".
"Το δημοσίευμα φαίνεται επίσης να επιβεβαιώσει προηγούμενες εκτιμήσεις ότι οι πιστωτές της Ελλάδας έχουν δώσει στην Αθήνα περιθώριο μέχρι τις 20 Απριλίου ώστε να παρουσιάσει ένα αποδεκτό κατάλογο μέτρων μεταρρύθμισης.
Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα αυτό, θα δωθεί χρόνος και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να αξιολογήσουν τις προτάσεις πριν από τη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της ΕΕ στη Ρίγα στις 24 Απριλίου.
Η Deutsche Bank καταλήγει στο ότι η ιστορία με την Ελλάδα δείχνει να μην έχει τέλος, αν και οσονούπω μπορεί να έχουμε κάποιες εξελίξεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης