Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Deutsche Bank: Πολλές υποσχέσεις, αλλά έως τώρα καμία συμφωνία Ευρώπης – Ελλάδας

tags :
Deutsche Bank: Πολλές υποσχέσεις, αλλά έως τώρα καμία συμφωνία Ευρώπης – Ελλάδας
Η μείωση του ελληνικού χρέους βρίσκεται στο τραπέζι των συνομιλιών
Οι υποσχέσεις των αξιωματούχων ότι θα υπάρξει συμφωνία για το ελληνικό ζήτημα είναι πολλές, ωστόσο η συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με τους εταίρους δεν έχει επιτευχθεί ακόμα, επισημαίνει η Deutsche Bank σχετικά.
Ειδικότερα, αναφέρεται στις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την ελληνική κρίση, σχολιάζοντας πως η Σύνοδος Κορυφής απήχησε ουσιαστικά το Eurogroup, που είχε προηγηθεί την ίδια ημέρα (22/6).
Ο κ. Juncker, πρόεδρος της Κομισιόν, εμφανίστηκε σίγουρος ότι η συμφωνία θα επιτευχθεί αυτή την εβδομάδα, ενώ ο Donald Tusk, πρόεδρος της ΕΕ, χαρακτήρισε θετικό βήμα τις νέες προτάσεις της Ελλάδας και τόνισε ότι στόχος είναι η επίτευξη συμφωνίας την ερχόμενη Τετάρτη στο Eurogroup (24/6).
Αισιόδοξη εμφανίστηκε και η γερμανίδα Καγκελάριος, Angela Merkel, η οποία, ωστόσο, κατέστησε σαφές πως απαιτείται ακόμα πολλή δουλειά.
Η Deutsche Bank σημειώνει παράλληλα πως η απομείωση του ελληνικού χρέους βρίσκεται στο τραπέζι των συνομιλιών και θα παραμείνει εκεί, σύμφωνα με τις δηλώσεις του γάλλου προέδρου Hollande, αλλά και της Merkel.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης