Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

BBH: Δεν συμφέρουν την Ελλάδα οι εκλογές - Θα καθυστερήσει η αναδιάρθρωση του χρέους

BBH: Δεν συμφέρουν την Ελλάδα οι εκλογές - Θα καθυστερήσει η αναδιάρθρωση του χρέους
Η πιθανότητα διεξαγωγής εκλογών είναι μεγάλη, όπως η πιθανότητα επανεκλογής του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία
Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών το αμέσως προσεχές διάστημα στην Ελλάδα η Brown Brothers Harriman, παρακολουθώντας στενά όλες τις ραγδαίες εξελίξεις που αφορούν στο ελληνικό ζήτημα.
Σύμφωνα με τους αναλυτές της Brown Brothers Harriman, η πιθανότητα διεξαγωγής εκλογών είναι μεγάλη.
Μεγάλη είναι όμως και η πιθανότητα επανεκλογής του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.
Όλες οι τελευταίες δημοσκοπήσεις συνεχίζουν να δίνουν διπλάσια ποσοστά στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι εκείνων που συγκεντρώνει η Νέα Δημοκρατία, ακόμη κι αν η συμφωνία στην οποία κατέληξε η κυβέρνηση με τους δανειστές αποκλίνει κατά πολύ από τις προεκλογικές δεσμεύσεις του κόμματος.
Όπως επισημαίνουν οι αναλυτές της Brown Brothers Harriman, σε περίπτωση διεξαγωγής πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα ο μεγάλος κίνδυνος είναι ένας...
Σε περίπτωση διεξαγωγής εκλογών, μοιραία θα υπάρξουν νέες καθυστερήσεις κατά την εφαρμογή, αλλά και κατά την επίσημη αξιολόγηση των διαρθρωτικών και μεταρρυθμιστικών μέτρων που αξιώνουν από την Ελλάδα οι δανειστές.
Τυχόν καθυστερήσεις προς αυτή την κατεύθυνση θα προκαλέσουν ντόμινο εξελίξεων οδηγώντας με τη σειρά τους και σε άλλες καθυστερήσεις, όπως η διαρκής αναβολή της απόφασης για νέα αναδιάρθρωση του χρέους.
"Η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους δεν είναι μόνο αναγκαία, αλλά είναι και πλέον αναπόφευκτη, αφού την έχει αποδεχθεί μέχρι και η ίδια η Καγκελάριος της Γερμανίας, A. Merkel", καταλήγουν οι αναλυτές της Brown Brothers Harriman.

(Πρώτη Ενημέρωση: Τετάρτη 22 Ιουλίου, 7:47)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης