Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Reuters: Ο Τσίπρας υποβαθμίζει τους φόβους για το οριακό αποτέλεσμα στις εκλογές του Σεπτεμβρίου

Reuters: Ο Τσίπρας υποβαθμίζει τους φόβους για το οριακό αποτέλεσμα στις εκλογές του Σεπτεμβρίου
Tο ποσοστό των αναποφάσιστων φτάνει το 15-20% γεγονός που αποδεικνύει ότι το πρώτο κόμμα δεν θα έχει και την αυτοδυναμία
«Ο Τσίπρας προσπαθεί να υποβαθμίσει τους φόβους για το οριακό αποτέλεσμα που όπως όλα δείχνουν θα προκύψει στις εκλογές του Σεπτεμβρίου» υποστηρίζει το Reuters λέγοντας ότι ο ίδιος «ποντάρει» πολύ στο μεγάλο ποσοστό των αναποφάσιστων που θα κρίνουν το νικητή εκείνη την ημέρα.
Όπως υπογραμμίζει το πρακτορείο, η δυναμική του πρώην πρωθυπουργού, που υπέγραψε τον Ιούλιο το τρίτο πακέτο βοήθεια προς την Ελλάδα, ύψους 86 δις ευρώ, υποχωρεί το τελευταίο διάστημα με μόλις δύο εβδομάδες να απομένουν μέχρι την κρίσιμη ψηφοφορία.
«Η ΝΔ που ακολουθεί δείχνει να καλύπτει απροσδόκητα τη διαφορά» υπογραμμίζει τονίζοντας ότι το οριακό αποτέλεσμα στις 20 Σεπτεμβρίου ελλοχεύει τον κίνδυνο πολιτικής αστάθειας σε μια χώρα που έχει χτυπηθεί τα τελευταία χρόνια από ύφεση και σκληρή λιτότητα.
Σχολιάζει πάντως το γεγονός, ότι οι Έλληνες καλούνται να πάνε στις κάλπες για τρίτη φορά σε λιγότερο από ένα χρόνο λέγοντας ότι η πολιτική αστάθεια τους κάνει να φοβούνται ότι οι εκλογές ίσως επαναληφτούν.
Πάντως το ποσοστό των αναποφάσιστων, σύμφωνα με το Reuters, φτάνει το 15-20% γεγονός που αποδεικνύει ότι το πρώτο κόμμα δεν θα έχει και την αυτοδυναμία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης