Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Reuters: Πολύ σκληρά πρέπει να εργαστεί ο Τσίπρας στη δεύτερη θητεία στο Μαξίμου - Αξιολόγηση και χρέος τα πρώτα μέτωπα

Reuters: Πολύ σκληρά πρέπει να εργαστεί ο Τσίπρας στη δεύτερη θητεία στο Μαξίμου - Αξιολόγηση και χρέος τα πρώτα μέτωπα
Ο Αλέξης Τσίπρας καλείται επίσης να εργαστεί ακόμη πιο σκληρά από ότι ο ίδιος ήλπιζε, προκειμένου να διατηρήσει τη συνοχή της εύθραυστης συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ
Αντιμέτωπος με μια δύσκολη αρχή βρίσκεται ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, όπως σχολιάζει χαρακτηριστικά το πρακτορείο Reuters, αποτιμώντας την εισήγηση του Αλ. Τσίπρας κατά την πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου.
Όπως επισημαίνει, χαρακτηριστικά, το Reuters, η δεύτερη θητεία του Αλ. Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου συμπίμπτει με μια εξαιρετικά δύσκολη αρχή, καθώς πρέπει να εφαρμόσει την αυστηρή λιτότητα που αξιώνουν οι δανειστές της Ελλάδας, ενώ ταυτόχρονα καλείται να δώσει μάχη για τη νέα ελάφρυνση του ελληνικού χρέους και την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.
Ο Αλέξης Τσίπρας καλείται επίσης να εργαστεί ακόμη πιο σκληρά από ότι ο ίδιος ήλπιζε, προκειμένου να διατηρήσει τη συνοχή της εύθραυστης συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
Εντός του Οκτωβρίου θα πρέπει να ξεκινήσει η πρώτη αξιολόγηση του νέου ελληνικού προγράμματος, η επιτυχής ολοκλήρωση της οποίας θα ανοίξει, στη συνέχεια, τον δρόμο για τον επίσημο διάλογο ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης