Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Economist: Το Σκίτσο του Kallaugher για την Ελλάδα και την πολιτική ανωριμότητα του ΣΥΡΙΖΑ στα καλύτερα του 2015

tags :
Economist: Το Σκίτσο του Kallaugher για την Ελλάδα και την πολιτική ανωριμότητα του ΣΥΡΙΖΑ στα καλύτερα του 2015
Η πολιτική ανωριμότητα του ΣΥΡΙΖΑ το 2015 αλυσόδεσε την Ελλάδα σε ένα φτωχό μέλλον
Η ενασχόληση του διεθνούς Τύπου για την Ελλάδα το 2015, σχετικά με την οικονομική κρίση, την παρ’ ολίγο έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη, τα περίφημα capital controls δεν θα άφησε αδιάφορο τον Economist στην ανασκόπησή του για τη χρονιά που φεύγει σε λίγες ημέρες.
Το περίφημο σκίτσο του σκιτσογράφου του Kevin Kallaugher, γνωστού ως KAL, που αναφέρεται στην πολιτική ανωριμότητα του ΣΥΡΙΖΑ και τους κινδύνους που έχει θέσει τη χώρα, συγκαταλέγεται από το περιοδικό στα 10 καλύτερα του 2015.
«Η πολιτική ανωριμότητα του ΣΥΡΙΖΑ το 2015 αλυσόδεσε την Ελλάδα σε ένα φτωχό μέλλον», γράφει η λεζάντα που συνοδεύει το σκίτσο.

Σκίτσο για την Ελλάδα στα τοπ-10 του Economist: Η πολιτική ανωριμότητα του ΣΥΡΙΖΑ αλυσόδεσε τη χώρα σε ένα φτωχό μέλλον [εικόνα]

Στο σκίτσο γίνεται προσπάθεια να αποτυπωθούν οι διαφορές ανάμεσα στις θέσεις της Μέρκελ και της ελληνικής κυβέρνησης. Σε αυτό φαίνεται από τη μια πλευρά να καταφτάνει ο Έλληνας πρωθυπουργός επάνω σε έναν οδοστρωτήρα με την πινακίδα «ανυποχώρητη δύναμη» με δυναμικό-μαχητικό ύφος, κρατώντας τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ και από την άλλη καταφθάνει η Γερμανίδα καγκελάριος A. Merkel να κρατά το τιμόνι φορτηγού με πινακίδες της Ε.Ε. και με την ένδειξη «αμετακίνητο αντικείμενο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης