Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Carson Wealth Management: Υπάρχουν 4 κίνδυνοι για τις αγορές, μεγαλύτεροι από τις εκλογές και τη Fed

Carson Wealth Management: Υπάρχουν 4 κίνδυνοι για τις αγορές, μεγαλύτεροι από τις εκλογές και τη Fed
O Ron Carson αναφέρθηκε και στα ιδιαίτερα χαμηλά επιτόκια που έχουν υιοθετήσει οι κεντρικές τράπεζες 
Για τις αγορές υπάρχουν κίνδυνοι που είναι μεγαλύτεροι από τις αμερικανικές εκλογές και τη Fed, δήλωσε στο CNBC ο διευθύνων σύμβουλος της Carson Wealth Management, Ron Carson.
Μάλιστα, ο ίδιος κάνει λόγο για τέσσερις μεγάλους κινδύνους για τους οποίους οι επενδυτές θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι και αναφέρθηκε στην επίδραση της τεχνολογίας στις βιομηχανίες.
«Νομίζω ότι είμαστε στα πολύ αρχικά στάδια μια συνολικής αναστάτωσης» επεσήμανε ο διευθύνων σύμβουλος της Carson Wealth Management τονίζοντας ότι «θα αντικατασταθεί τεράστιος αριθμός θέσεων εργασίας.
Τα άλλα «οχήματα» που μας οδηγούν προς μια αναστάτωση είναι τα πρωτοφανή αρνητικά επιτόκια που έχουν υιοθετήσει οι κεντρικές τράπεζες, οι πιέσεις των ρυθμιστικών αρχών σε κάθε κλάδο που καταπνίγουν την καινοτομία και κάνουν την ανάπτυξη πιο ακριβή αλλά και η απόσυρση χρημάτων από τις αγορές.
«Η συμπεριφορά των επενδυτών είναι εκείνη που καταστρέφει τον πλούτο, επειδή δεν είναι προετοιμασμένοι για το τι μπορεί ενδεχομένως να συμβεί», είπε ο Carson.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης