Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

ΧΑ: Συσσώρευση με χαμηλό τζίρο αναμένουν οι αναλυτές – Το βλέμμα στη συνεδρίαση της Βουλής

tags :
ΧΑ: Συσσώρευση με χαμηλό τζίρο αναμένουν οι αναλυτές – Το βλέμμα στη συνεδρίαση της Βουλής
Ξεκίνημα εβδομάδας αλλά και δευτέρου εξαμήνου το οποίο αποτελεί συνέχεια ενός πρώτου που έφερε αποδόσεις που χρόνια είχαν να δουν οι επενδυτές
Συσσώρευση αναμένεται στη σημερινή συνεδρίαση την πρώτη ουσιαστικά της εβδομάδας αλλά και του δευτέρου εξαμήνου, το οποίο αποτελεί συνέχεια ενός πρώτου που πολλά χρόνια είχε να δει κάτι ανάλογο η επενδυτική κοινότητα.
Ο πήχης έχει τοποθετηθεί πλέον πιο ψηλά αφού η εικόνα της χώρας έχει βελτιωθεί και παράλληλα έχει βελτιωθεί και η επενδυτική ψυχολογία.  
Για τις επόμενες ωστόσο συνεδριάσεις η αγορά αναζητά καταλύτες που θα μπορούσαν να αυξήσουν ξανά τις συναλλαγές και να ξεπεραστούν  κρίσιμες αντιστάσεις.
Σήμερα οι μετοχές των Ελληνικών Πετρελαίων διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα ύψους 0,20 ευρώ ανά μετοχή που αντιστοιχεί σε μερισματική απόδοση 2,6% (μικτή).

Euroxx

Περιμένουμε μία ήσυχη συνεδρίαση για σήμερα με την αγορά να αναζητά κατεύθυνση.

Eurobank

Περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών και να περιμένει στοιχεία που να δείχνουν περαιτέρω μείωση του ρίσκου.
 
Beta

Το ενδιαφέρον για μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης ίσως διατηρήσει την αγορά στα τρέχοντα επίπεδα σήμερα.
Οι μετοχές των ΕΛΠΕ διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα στην σημερινή ατζέντα το ενδιαφέρον θα τραβήξει η συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία.

 
Γ.Κ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης