Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Daiwa Securities: Επενδυτικές ευκαιρίες στην Ασία παρά την ένταση με τη Β. Κορέα

tags :
Daiwa Securities: Επενδυτικές ευκαιρίες στην Ασία παρά την ένταση με τη Β. Κορέα
Το project "One Belt, One Road" θα φέρει στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος την περιοχή
Παρά το γεγονός ότι έχει αυξηθεί επικίνδυνα το ρίσκο στην Ασία λόγω της πολεμικής ρητορικής από τη Βόρεια Κορέα, υπάρχουν  πολλές επιχειρηματικές ευκαιρίες στην περιοχή η ιαπωνική τράπεζα Daiwa Securities, η οποία σύμφωνα με δηλώσεις του Keiko Tashiro, ανώτερου εκτελεστικού διευθυντή της, η τράπεζα θα συνεχίσει να επεκτείνεται στην περιοχή.
"Είναι πολύ δύσκολο να προβλέψουμε το τι πρόκειται να συμβεί με τη Βόρεια Κορέα, έτσι εξετάζουμε τους κινδύνους που υπάρχουν και  εξετάζουμε επίσης τις επενδυτικές ευκαιρίες που υπάρχουν.
η ιαπωνική τράπεζα θεωρεί την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας ως μια σημαντική αγορά καθώς αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον λόγω της project  η περιοχή φαίνεται να είναι βασικός δικαιούχος της πρωτοβουλίας της Κίνας "One Belt, One Road".
Σύμφωνα με την Daiwa Securities το project "One Belt, One Road" θα αλλάξει αρκετά τα δεδομένα καθώς η γεωπολιτική σύνδεση μεταξύ Ασίας και Ευρώπης και τα έργα υποδομής που θα κατασκευαστούν θα φέρουν στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης