Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

O'Shares ETF: Η αγορά ομολόγων δείχνει ότι η διόρθωση στη Wall Street δεν έχει τελειώσει

O'Shares ETF: Η αγορά ομολόγων δείχνει ότι η διόρθωση στη Wall Street δεν έχει τελειώσει
Πολλές εταιρείες μεγάλης κεφαλαιοποίησης έχουν φορτώσει τους ισολογισμούς τους με ομόλογα εκ των οποίων τα περισσότερα λήγουν κατά τους επόμενους 24 μήνες
Την εκτίμηση ότι η διόρθωση στην αγορά δεν έχει τελειώσει εξέφρασε ο επενδυτής Kevin O'Leary και πρόεδρος της O'Shares ETF Investments προσθέτοντας ότι αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει η αγορά ομολόγων.
Ο O'Leary επικεντρώνεται στις αγορές ομολόγων και στις εταιρείες μεγάλης κεφαλαιοποίησης που έχουν φορτώσει τους ισολογισμούς τους με ομόλογα.
Πολλοί από αυτούς τους τίτλους ωριμάζουν κατά τους επόμενους 24 μήνες.
«Αν πραγματικά πιστεύει κάποιος ότι δεν θα μπορούσαν να αποπληρώσουν, οι αγορές ομολόγων θα ξεφουσκώσουν» δήλωσε στο CNBC και πρόσθεσε ότι μέχρι οι traders ομολόγων να αρχίσουν να ανησυχούν, αυτή η διόρθωση δεν έχει τελειώσει.
Σημειώνεται ότι οι αμερικανικές μετοχές έκλεισαν χαμηλότερα χθες (29/10/2018) με τον Dow Jones να υποχωρεί στις 24.442,92 μονάδες.
Ο O'Leary τόνισε πως αναμένει ότι οι αποδόσεις των ομολόγων θα ενισχυθούν κατά 200 μονάδες βάσης, κάτι που θα ήταν αιτία για ανησυχία αλλά και ένα σημάδι για αγορές τόσο ομολόγων όσο και μετοχών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης