Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Aκόμη κι αν οι αγορές ανησυχούν για την έκβαση των εκλογών σε Ελλάδα και Γαλλία, δεν το έχουν ακόμη δείξει... - Τι εκτιμούν Pimco, BNY Mellon και Brown Brothers Harriman

Aκόμη κι αν οι αγορές ανησυχούν για την έκβαση των εκλογών σε Ελλάδα και Γαλλία,  δεν το έχουν ακόμη δείξει...  - Τι εκτιμούν Pimco, BNY Mellon και Brown Brothers Harriman
Aκόμη κι αν οι αγορές ανησυχούν για την έκβαση των εκλογών σε Ελλάδα και Γαλλία, σε λιγότερο από ένα μήνα, δεν το έχουν ακόμη δείξει...
Αυτό  αναφέρει σε νέο δημοσίευμά της η Wall Street Journal, εστιάζοντας στις δύο κορυφαίες πολιτικές εξελίξεις που αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τόσο για το υπόλοιπο του Απριλίου, όσο και κατά τον Μάιο.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής ενδείξεις, οι επενδυτές δεν φαίνεται να έχουν χάσει τον ύπνο τους, λόγω των εκλογών σε Ελλάδα και Γαλλία.
"Κάθε πολιτικός που θα εκλεγεί, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στη Γαλλία, θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ποια οικονομική πραγματικότητα έχει να αντιμετωπίσει. Τα περιθώρια ελευθερίας για όποιον εκλεγεί είναι πολύ μικρά δεδομένου του αντίκτυπου στις αγορές", σχολιάζει ο Thomas Kressin της Pimco.
Από την πλευρά της η Simon Derrick, της BNY Mellon, δηλώνει πως οι αναλυτές δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει να ανησυχούν για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα και τη Γαλλία.
"Εάν δεν  υπάρξουν ισχυρές κυβερνήσεις, δεν είναι εύκολο να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις για σημαντικές μεταρρυθμίσεις", σχολιάζει ο Marc Chandler, της Brown Brothers Harriman.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης