Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Δεν δηλώνει πια long στο ευρώ ο Jim Rogers - "Eλπίζω να επιβιώσει..." - Ξεφορτώθηκε άρον άρον όσα είχε και προειδοποιεί για μεγαλύτερες αναταράξεις στις αγορές

Δεν δηλώνει πια long στο ευρώ ο Jim Rogers -
"Δεν είμαι πια long στο ευρώ", δηλώνει ο διεθνούς φήμης μεγαλοεπενδυτής Jim Rogers, γνωστοποιώντας παράλληλα πως "ξεφορτώθηκε" άρον άρον όσα ευρώ διέθετε στα επενδυτικά του χαρτοφυλάκια.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Rogers Holdings, νέες αναταραχές περιμένουν στη... γωνία τα διεθνή χρηματιστήρια. "Η παγκόσμια οικονομία και οι διεθνείς αγορές θα βρεθούν αντιμέτωπα με νέα, πιο σοβαρά προβλήματα στο προσεχές μέλλον", σχολιάζει.
"Δεν μου αρέσει να το λέω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια", προσθέτει ο Rogers.
"Δυστυχώς θα υπάρξουν μεγαλύτερα χρέη και περισσότερες αναταράξεις το επόμενο διάστημα", εκτιμά επίσης.
"Ελπίζω το ευρώ να επιβιώσει. Εκτιμώ πως με κάποιο τρόπο και με μια ορισμένη μορφή θα επιβιώσει", αναφέρει στη συνέχεια.
Μπορεί ο ίδιος να μην δηλώνει πλέον long στο ευρώ, αλλά εμφανίζεται πέρα για πέρα long στο χρυσό, το ασήμοι και τα αγροτικά προϊόντα.
"Προτιμώ να διαθέτω στα χαρτοφυλάκιά μου πραγματικά assets καθώς εάν η παγκόσμια οικονομία ανακάμψει, τότε θα έχω κέρδη... Αν πάλι η παγκόσμια οικονομία επιδεινωθεί, τότε οι κεντρικές τράπεζες θα τυπώσουν χρήμα" εξηγεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης