Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Επενδυτικές ευκαιρίες σε ολόκληρη την Ευρώπη, ακόμη και στην Ελλάδα, βλέπει ο Donald Trump!... Αλλά προβλέπει διάσπαση του ευρώ! "Και τι έγινε; Ο κόσμος θα συνεχίσει να υπάρχει!"

tags :
Επενδυτικές ευκαιρίες σε ολόκληρη την Ευρώπη, ακόμη και στην Ελλάδα, βλέπει ο Donald Trump!... Αλλά προβλέπει διάσπαση του ευρώ!
Επενδυτικές ευκαιρίες σε ολόκληρη την Ευρώπη, ακόμη και στην Ελλάδα, βλέπει ο Donald Trump, πρόεδρος της Trump Organization.
Όπως εξηγεί, παρά τα διογκούμενα προβλήματα και τη συνεχιζόμενη αναταραχή στις αγορές, η Ευρώπη εξακολουθεί να αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τους επενδυτές που αναζητούν φθηνές και μοναδικές συμφωνίες.
Ωστόσο, ο Tump επισημαίνει πως τελικά η Ευρωζώνη δεν θα κατορθώσει να επιβιώσει και μοιραία θα οδηγηθεί στη διάσπαση... Κάθε χώρα της Ευρωζώνης θα επιστρέψει στο εθνικό της νόμισμα, προβλέπει.
"Και τι μας πειράζει που οι ευρωπαϊκές χώρες θα επιστρέψουν στα εθνικά τους νομίσματα; Ο κόσμος θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά τη διάσπαση της Ευρωζώνης. Δεν θα είναι τόσο κακό, όσο πολλοί υποστηρίζουν", τονίζει με νόημα.
"Υπάρχουν τεράστιες επενδυτικές ευκαιρίες στην Ευρώπη. Δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης επ' αυτού", υποστηρίζει.
Αναφερόμενος στην Ισπανία εξηγεί: Η Ισπανία προσφέρει τρομερές ευκαιρίες. Τώρα είναι η ώρα οι επενδυτές να επωφεληθούν από την κατάσταση της ισπανικής οικονομίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης