Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

JP Morgan: Η ευρωπαϊκή οικονομία ανακάμπτει - Βέβαιη η έξοδος της Ευρωζώνης από το τούνελ της ύφεσης στο β' 6μηνο του 2013 - Επενδυτές, δώστε ψήφο εμπιστοσύνης στις μετοχές! Προβείτε σε αγορές στην πτώση!

JP Morgan: Η ευρωπαϊκή οικονομία ανακάμπτει - Βέβαιη η έξοδος της Ευρωζώνης από το τούνελ της ύφεσης στο β' 6μηνο του 2013 -  Επενδυτές, δώστε ψήφο εμπιστοσύνης στις μετοχές! Προβείτε σε αγορές στην πτώση!
Σταδιακή ανάκαμψη της ευρωπαϊκής οικονομίας διακρίνει η JP Morgan, συμμεριζόμενη και η ίδια τις προβλέπεις άλλων διεθνών επενδυτικών οίκων που κάνουν λόγο για έξοδο της Ευρωζώνης από το τούνελ της ύφεσης, κατά το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, 2013.
"Η Ευρώπη σταδιακά ανακάμπτει. Όλες οι τελευταίες ενδείξεις συνηγορούν στο ότι η Ευρωζώνη θα εξέλθει της ύφεσης κατά το δεύτερο εξάμηνο", ιποστηρίζει ο οίκος, σε νέα σημερινή (12/7) έκθεσή του, υπό τον τίτλο "S&P 500 2Q Earnings Preview", την οποία εξασφάλισε και παρουσιάζει το www.bankingnews.gr.
Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η JP Morgan, κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριμήνων γίνεται αντιληπτό πως οι επιχειρηματικές συνθήκες στην Ευρωζώνη έχουν σημειώσει σαφή βελτίωση.
Ο οίκος διακρίνει ταυτόχρονα σταδιακή ανάκαμψη και της καταναλωτικής εμπιστοσύνης, αλλά και ενθαρρυντικά μηνύματα από την πορεία των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων.
Ποιες είναι όμως οι προβλέψεις του οίκου για την πορεία των διεθνών αγορών το προσεχές διάστημα; Τι συστήνει προς τη διεθνή επενδυτική κοινότητα;
Η JP Morgan εξηγεί: Συνεχίζουμε να συστήνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στις μετοχές. Επενδυτές αγοράστε μετοχές!
Ειδικότερα ο οίκος συστήνει ανεπιφύλακτα αγορές μετοχών... στην πτώση, παρά τη συνεχιζόμενη μεταβλητότητα που επικρατεί στις διεθνείς αγορές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης