Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Ντροπιαστικές δηλώσεις Σταυρίδη για τους Έλληνες στο νορβηγικό Τύπο - Εάν δεν ανακαλέσει προσβάλλει με τον πλέον άθλιο τρόπο τη χώρα - Τέτοιοι άνθρωποι καταλαμβάνουν δημόσια πόστα

tags :
Ντροπιαστικές δηλώσεις Σταυρίδη για τους Έλληνες στο νορβηγικό Τύπο - Εάν δεν ανακαλέσει προσβάλλει με τον πλέον άθλιο τρόπο τη χώρα - Τέτοιοι άνθρωποι καταλαμβάνουν δημόσια πόστα
Πολλοί ψάχνουν τους «εχθρούς» της Ελλάδος στο εξωτερικό, στη Γερμανία, στις ΗΠΑ, στα «σκοτεινά κέντρα της παγκόσμιας τάξης» ή και αλλού… Όμως για ακόμη μία φορά αποδείχθηκε ότι οι εχθροί είναι μέσα στην ίδια μας τη χώρα και ενίοτε βρίσκονται να καταλαμβάνουν και σημαίνουσες θέσεις.
Από το «κυβερνάω έναν διεφθαρμένο λαό» του πρώην πρωθυπουργού, Γ. Παπανδρέου, φτάσαμε στο «οι Έλληνες είναι ηλίθιοι» του πρώην προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιου Σταυρίδη, ο οποίος μάλιστα «ευχήθηκε» με «fuck you» σε όσους Έλληνες δεν θέλουν να προχωρήσουν οι ιδιωτικοποιήσεις.
Ενώ έχει περάσει ένα 24ωρο από τότε που έγιναν γνωστές οι δηλώσεις του Σταυρίδη σε νορβηγικά μέσα στις… 4 Αυγούστου, ο εν λόγω κύριος δεν μπήκε καν στον κόπο να διαψεύσει ή και να δικαιολογήσει τα λεγόμενα του.
Ο άνθρωπος που ανέλαβε και διαχειρίστηκε την περιουσία της Ελλάδος δεν θεωρεί χρέος του να δικαιολογήσει γιατί αποκάλεσε το λαό που του εμπιστεύτηκε την περιουσία του… «μέτριας νοημοσύνης».
Ο άνθρωπος που δεν… αντιλήφθηκε το ηθικό ασυμβίβαστο των προσωπικών σχέσεων με τους υποψηφίους αγοραστές μιας περιουσίας που διαχειρίζεται, ευχήθηκε ευθαρσώς ότι «μακάρι να είχα γύρω μου Νορβηγούς και να ζω στην Ελλάδα».
Είναι το ελάχιστο ντροπή άνθρωποι σαν τον Σταυρίδη να καλούνται μετά «βαΐων και κλάδων» να βγάλουν την Ελλάδα από την κρίση και να την οδηγήσουν στην ανάπτυξη, όταν αποδεικνύουν στους ξένους πόσο απαξιώνουν τους πολίτες της.
Κανείς δεν κατηγορεί τον συμπολίτη του για τις απόψεις του. Είναι όμως ντροπή οι άνθρωποι που απαξιώνουν την Ελλάδα και τους πολίτες της να αξιώνουν να ηγηθούν αυτών από οποιοδήποτε πόστο ή θέση.
Να πληρώνονται δηλαδή από τους «ηλιθίους» και τους «διεφθαρμένους» για να αφήσουν πίσω τους μηδενικό ή ημιτελές έργο…
Ας εξηγήσουν λοιπόν τόσο ο κ. Σταυρίδης όσο και ο κ. Παπανδρέου πως αποκαλούνται εκείνοι που ηγούνται των «ηλιθίων» και των «διεφθαρμένων»;

Τι ανέφερε ο Σταυρίδης στην νορβηγική εφημερίδα Bergens Tidente:

Ο κ.Σταυρίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην νορβηγική εφημερίδα Bergens Tidente με τίτλο «Πωλείται: Ηλιόλουστη χώρα με 11 εκατομμύρια κατοίκους» στις 4 Αυγούστου, πριν δηλαδή από την αποπομπή του από το ΤΑΙΠΕΔ, αναφέρθηκε με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα κατά όσων αντιστέκονται στα σχέδια για την αξιοποίηση του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό.
«Κάνουν μόνο κήρυγμα. Λένε μόνο όχι, όχι, όχι! Fuck you. Μην μου λες όχι. Πες μου ναι, πες μου πώς θα γίνει. Συγγνώμη, έτσι έχει η κατάσταση. Μη μου λες γιατί δεν μπορεί να γίνει, αυτό είναι κοινή λογική. Πες μου πώς θα γίνει, πώς θα το κάνουμε πραγματικότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Σταυρίδης, ο οποίος δεν παρέλειψε να τα βάλει και με τη νοημοσύνη των Ελλήνων.
«Αν οι Έλληνες είχαν έστω μέτρια νοημοσύνη, ο Πειραιάς θα ήταν μεγαλύτερο λιμάνι και από το Αμβούργο, εδώ και 10 χρόνια. Μακάρι να ζούσα στη Νορβηγία. Ή μακάρι να είχα γύρω μου Νορβηγούς και να ζω στην Ελλάδα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Σταυρίδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης