Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Κερδοσκοπικό ράλι στα warrants – Το παιχνίδι στήνεται άκομψα με τρόπο ώστε τα hedge funds να αποχωρήσουν έχοντας επιτύχει υπεραποδόσεις….

Κερδοσκοπικό ράλι στα warrants – Το παιχνίδι στήνεται άκομψα με τρόπο ώστε τα hedge funds να αποχωρήσουν έχοντας επιτύχει υπεραποδόσεις….
Ότι έχει στηθεί ένα ακραίο κερδοσκοπικό παιχνίδι στην τραπεζική αγορά από τα hedge funds ώστε να αποχωρήσουν προσεχώς το έχουν αντιληφθεί πλέον όλοι.
Ότι οι μετοχές των τραπεζών έχουν φθάσει σε εξόφθαλμα επίπεδα επίσης το έχουν κατανοήσει όλοι.

Η κεφαλαιοποίηση της Εθνική στα 10 δισεκ. και τα κεφάλαια 5,3 δισεκ. ή P/BV περίπου 1,95 προς 2 αν συνεχιστεί η άνοδος.
Ότι τα warrants έχουν πάρει την ανιούσα με στόχο το κερδοσκοπικό παιχνίδι που έχει στηθεί πάλι από τα hedge funds επίσης έχει καταστεί κατανοητό.
Να ληφθεί υπόψη ότι η κεφαλαιοποίηση της Εθνικής με μετοχή και warrants φθάνει τα 10,5 δισεκ. ευρώ που είναι ούτως ή άλλως ακραία.
Ήδη το warrants της Εθνικής βρίσκεται στα 1,49 ευρώ με κέρδη +18% και το warrants της Πειραιώς βρίσκεται στα 1,06 ευρώ +11,7%.
Τα warrants της Εθνικής είχαν μείνει πίσω αφενός και αφετέρου δεν έχουν συμμετάσχει ουσιαστικά ξένοι στην αμκ άρα μπορούν ορισμένοι επενδυτές να διαχειριστούν καλύτερα ένα κερδοσκοπικό παιχνίδι.
Ότι έχει στηθεί ένα πάρτι με επίκεντρο το διάστημα 7 με 26 Νοεμβρίου επίσης γίνεται αντιληπτό.
Στις 7 Νοεμβρίου θα καθοριστούν τα ειδικά βάρη μετοχών και δεικτών στο ΧΑ λόγω της υποβάθμισης σε αναδυόμενη αγορά και στις 26 Νοεμβρίου θα περάσουν και τυπικά οι αλλαγές κορυφώνοντας και τις αναδιαρθρώσεις χαρτοφυλακίων.
Έχει στηθεί ένα πάρτι από τώρα για να κορυφωθεί το επόμενο διάστημα.
Το ερώτημα είναι πότε θα ξεκινήσει η διόρθωση πριν ή μετά το ράλι στο ΧΑ;

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης