Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Η στάση της κοινωνίας έναντι των δύο αδικοχαμένων μελών της Χρυσής Αυγής ήταν αξιοπρεπής – Δεν προχώρησε σε διαχωρισμούς – Η Χρυσή Αυγή επανέρχεται στο προσκήνιο ως θύμα της τρομοκρατίας – Έρχεται δημοσκοπική άνοδος

tags :
Η στάση της κοινωνίας έναντι των δύο αδικοχαμένων μελών της Χρυσής Αυγής ήταν αξιοπρεπής – Δεν προχώρησε σε διαχωρισμούς  – Η Χρυσή Αυγή επανέρχεται στο προσκήνιο ως θύμα της τρομοκρατίας – Έρχεται δημοσκοπική άνοδος
Η στάση της κοινωνίας έναντι των αδικοχαμένων  μελών της Χρυσής Αυγής ήταν αξιοπρεπής.
Η κοινωνία έδειξε, όπως και στην περίπτωση του Φύσσα έτσι και στην περίπτωση των δύο μελών της Χρυσής Αυγής του Μανώλη Καπελώνη και Γεώργιου Φουντούλη ότι δεν αποτιμά διαφορετικά τον θάνατο, την δολοφονία ή το αίμα.

Το αίμα των ανθρώπων είναι το ίδιο κόκκινο και μετατρέπεται σε χρώμα θανάτου όταν κάποιος δολοφονείται ή βίαια φεύγει από την ζωή.
Η κοινωνία δεν προχώρησε σε διακρίσεις.
Ο  αριστερός νεκρός δεν είναι περισσότερο ή λιγότερο νεκρός από ένα ακροδεξιό.
Η κοινωνία δεν έκανε διακρίσεις και η εξέλιξη αυτή είναι προς τιμήν όλων.
Προφανώς υπήρχαν και ορισμένες παραφωνίες αλλά ήταν οι ελάχιστοι, οι λίγοι, οι μίζεροι.
Το τρομοκρατικό χτύπημα κατά της Χρυσής Αυγής, ως αντεκδίκηση, ως εκδίκηση την επαναφέρει στο πολιτικό προσκήνιο όχι πλέον ως θύτης αλλά θύμα της βίας και της τρομοκρατίας.
Η εξέλιξη αυτή έρχεται να αποδείξει ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι η απειλή της Δημοκρατίας αλλά η τρομοκρατία συνεχίζει να αποτελεί την απειλή της δημοκρατίας.
Η διακίνηση προβληματικών και έωλων επιχειρημάτων ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση με οπλισμό και άλλα συναφή έχει καταρρεύσει και πλέον πρέπει να αποτιμηθεί από την κυβέρνηση αν χειρίστηκε ή όχι καλά την υπόθεση.
Ο στόχος της κυβέρνησης ήταν να περιχαρακώσει εκλογικά την Χρυσή Αυγή.
Η μέθοδος που ακολούθησε όμως δεν έπεισε την κοινωνία και αυτό αποδεικνύεται ότι η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτο πολιτικό κόμμα δημοσκοπικά.
Αν η Χρυσή Αυγή η οποία στοχοποιήθηκε ως εγκληματική Οργάνωση παραμένει 3η πολιτική δύναμη το τραγικό συμβάν με θύματα δύο νεκρούς μέλη της από τρομοκρατική επίθεση θα τις δώσει δημοσκοπική ώθηση.
Οι δύο δολοφονημένοι νέοι μέλη της Χρυσής Αυγής έπεσαν άδικα από τα χέρια δολοφόνων αλλά πρέπει να αποτιμηθούν όλες οι παράμετροι.
Οι οικογένειες των νεκρών θρηνούν αλλά ο ρους της ιστορίας συνεχίζει να κυλάει.
Η Χρυσή Αυγή θα εξέλθει ενδυναμωμένη.
Το σοκ του αίματος και της βίας, των νεκρών ένθεν ένθεν πρέπει  να αποτελέσει ένα καλό παράδειγμα και κίνητρο για την Χρυσή Αυγή για εσωτερική κάθαρση.
Όχι να μετεξελιχθεί σε συστημικό κόμμα αλλά σε ριζοσπαστικό εθνικιστικό που αρνείται την βία και προβάλλει ιδέες για το καλό της Ελλάδος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης