Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Οι επενδυτικές τράπεζες οι κυνηγοί του χρήματος και των ευκαιριών είναι εδώ

   Οι  επενδυτικές τράπεζες οι κυνηγοί του χρήματος και των ευκαιριών είναι εδώ
Goldman Sachs, Barclays Capital, Credit Suisse, Deutsche Bank θεωρούνται από τους leaders στην παραγωγή εσόδων από μετοχές και ομόλογα παγκοσμίως.
Προφανώς κάποιες τράπεζες μετά την κρίση έχουν αναβαθμιστεί κάποιες έχουν υποχωρήσει και κάποιες διατηρούνται ως σταθερές αξίες.
Από το σκέλος των μετοχών η CS έχει πετύχει έσοδα που αντιστοιχούν στο 15,6% ακολουθεί η Barclays Capital με 13,4%, η Goldman Sachs με 17,4% η UBS 11,2% η Deutsche bank 9,93% η Nomura 9% η J P Morgan με 8,7% η Bank of America 8,5% , η Morgan Stanley 6,5% και η Citigroup 0,3%.
Από το σκέλος των ομολόγων η Goldman Sachs επιτυγχάνει το 18,8% των εσόδων η Barclays Capital το 18,5%, η Deutsche  Bank 14,9% η J P Morgan 13% η Credit Suisse 11% η Citigroup 8,5% η Bank of America 6% η Nomura 3,7% και η Morgan Stanley 3,3%.
Πολλοί πίστεψαν ότι οι επενδυτικές τράπεζες θα καταρρεύσουν  μετά την χρεοκοπία της Lehman Brothers αλλά γεγονός είναι ότι όχι μόνο δεν κατέρρευσαν αλλά συνεχίζουν να δρουν στις αγορές επιτυγχάνοντας μάλιστα και μεγάλα κέρδη.
Οι επενδυτικές τράπεζες επανακάμπτουν δυναμικότερα πλέον και αποδεικνύουν ότι δεν πεθαίνουν ποτέ οι κυνηγοί του χρήματος και των ευκαιριών είναι εδώ.

news@bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης