Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Σαμαράς και Βενιζέλος εξαίρουν το έργο Προβόπουλου της ΤτΕ και προς επιβράβευση τον αντικαθιστούν - Αυτή είναι η Ελλάδα

tags :
Σαμαράς και Βενιζέλος εξαίρουν το έργο Προβόπουλου της ΤτΕ και προς επιβράβευση τον αντικαθιστούν - Αυτή είναι η Ελλάδα
Αντικατέστησαν από την ΤτΕ τον Προβόπουλο που ήταν ανεξάρτητος αλλά ικανός για να βολέψουν τον Στουρνάρα που αποτέλεσε και εντολή Γερμανίας και ΔΝΤ.
Σαμαράς και Βενιζέλος πρωθυπουργός και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εξαίρουν το έργο του Γιώργου Προβόπουλου του διοικητή της ΤτΕ.
Ο Σαμαράς δήλωσε ότι ο Προβόπουλος συνέβαλλε με τρόπο καθοριστικό τόσο στην ευστάθεια του Χρηματοπιστωτικού Συστήματος, όσο και στην ανακεφαλαιοποίηση των Ελληνικών Τραπεζών, στην πιο δύσκολη μεταπολεμική περίοδο που διένυσε η Ελλάδα.
Ο Γ. Προβόπουλος συνέβαλε καθοριστικά στη διαφύλαξη, ανακεφαλαιοποίηση και ανασυγκρότηση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλος.
Ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος που γνωρίζουν πολύ καλά το έργο του Γ. Προβόπουλου στην ΤτΕ δεν μπορούσαν να πράξουν διαφορετικά από το να αναγνωρίσουν το επιτυχημένο έργο Προβόπουλου.
Ωστόσο αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία που παρουσιάζεται μόνο στην Ελλάδα αυτόν που θεωρούν ικανότατο και επιτυχημένο να τον αντικαθιστούν.
Ο Βενιζέλος μίλησε πιο τιμητικά από τον Σαμαρά για τον Προβόπουλο.
Ο Βενιζέλος συνεργάστηκε με τον Προβόπουλο και συνειδητοποίησε την αποτελεσματικότητα και το ήθος του Προβόπουλου.
Ο Σαμαράς τον αντιπαθούσε και τον αντιμετώπιζε σχεδόν περιφρονητικά επειδή δεν εκτελούσε εντολές ήταν ανεξάρτητος κεντρικός τραπεζίτης ο Προβόπουλος.
Ίσως ο πρώτος έλληνας κεντρικός τραπεζίτης που ήταν πραγματικά ανεξάρτητος.
Εξαίρουν το έργο Προβόπουλου, μιλούν με άκρως τιμητικά λόγια, αναγνωρίζουν ότι επιτέλεσε σπουδαίο έργο, αναγνωρίζουν την συμβολή του στην σταθερότητα των τραπεζών αλλά τον αντικαθιστούν….
Αυτό αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία…
Δυστυχώς η Ελλάδα είναι καταδικασμένη…
Αντικατέστησαν από την ΤτΕ τον Προβόπουλο που ήταν ανεξάρτητος αλλά ικανός για να βολέψουν τον Στουρνάρα που αποτέλεσε και εντολή Γερμανίας και ΔΝΤ.
Ελλάδα συγχαρητήρια.

Ο Γ. Προβόπουλος ανώτερος των περιστάσεων προέβη σε μια δήλωση....η καλύτερη επιλογή για την ΤτΕ ήταν ο Γιάννης Στουρνάρας.

Το συμπέρασμα του bankingnews.gr

Το μήνυμα στο έλληνα που στέλνει η κυβέρνηση είναι το εξής.
Δεν έχει σημασία αν είσαι ικανός αν είσαι πατριώτης που προτάσσεις το εθνικό συμφέρον....αν δεν είσαι κολλητός φίλος της εξουσίας δεν έχεις μέλλον στην Ελλάδα της δήθεν αξιοκρατίας και της δήθεν αξιοσύνης....
O Σαμαράς και ο Βενιζέλος από ενοχή....εξήραν το έργο Προβόπουλου...αισθάνονται ένοχοι γιατί γνωρίζουν και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τον αντικατέστησαν παρ΄ότι επιτυχημένος μόνο και μόνο για να βολέψουν τον Γιάννη Στουρνάρα.
Για μια ακόμη φορά η Ελλάδα είναι θλιβερή χώρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης