Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Τεράστιες οι ηθικές και ίσως νομικές ευθύνες του ΠΑΣΟΚ – Η εισαγγελέας Π. Παπανδρέου έκανε το αυτονόητο για τα υποβρύχια – Απαράδεκτη η στάση Βενιζέλου

Τεράστιες οι ηθικές και ίσως νομικές ευθύνες του ΠΑΣΟΚ – Η εισαγγελέας Π. Παπανδρέου έκανε το αυτονόητο για τα υποβρύχια – Απαράδεκτη η στάση Βενιζέλου
Οι σκιές πάνω από τον Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ όσον αφορά τα υποβρύχια δεν έχουν φύγει.....
Μείζον θέμα ηθικής, συνταγματικής και νομικής τάξης τίθεται με αφορμή και αιτία την απόφαση της εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου να στείλει εκ νέου την υπόθεση των υποβρυχίων στην βουλή ώστε να εξετάσει τυχόν ευθύνες του Ε. Βενιζέλου προέδρου του ΠΑΣΟΚ και του Γ. Παπακωνσταντίνου πρώην υπουργού Οικονομικών.
Η εισαγγελέας Παπανδρέου έχει χειριστεί πολύ κρίσιμες αποφάσεις και τουλάχιστον οι εισηγήσεις της ή αποφάσεις της είναι εναρμονισμένες με το περί δικαίου αίσθημα είναι εναρμονισμένες με την ανάγκη κάθαρσης που ζητάει η κοινωνία.
Η υπόθεση με τα υποβρύχια έχει ως εξής, η βουλή προστάτευσε τον Βενιζέλο του ΠΑΣΟΚ, χωρίς να εξετάσει αν όντως είχε ευθύνες ή όχι.
Η βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντοπούλου πήρε όλες τις καταθέσεις στην βουλή και στις αρμόδιες επιτροπές και τα παρέδωσε στην δικαιοσύνη.
Η εισαγγελέας Παπανδρέου έστειλε την υπόθεση εκ νέου στην βουλή γιατί προφανώς διαπίστωσε κενά ή θολά σημεία τα οποία έπρεπε να διερευνηθούν για τυχόν ευθύνες του Βενιζέλου.
Το παράδοξο όμως είναι ότι η βουλή εσπευσμένα έκλεισε…με στόχο την παραγραφή;
Η ουσία είναι ότι το ΠΑΣΟΚ και ο Βενιζέλος φέρουν τεράστια ευθύνη, συνταγματική, ηθική και θα αποδειχθεί και αν έχουν νομικές ευθύνες.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας ανέφερε ότι οι ενέργειες τις Παπανδρέου είναι νομικά απαράδεκτες που δημιουργούν πολιτικά ζητήματα και με βάση κοινοβουλευτικούς συντάκτες…αναφέρθηκε ότι «ο Βενιζέλος δεν θα το αφήσει έτσι».
Οι κινήσεις αυτές αποδεικνύουν ότι κάτι δεν πάει καλά στην Ελλάδα.
Η στάση του ΠΑΣΟΚ και του Βνιζέλου αλλά και της κυβέρνησης που καλύπτει το ΠΑΣΟΚ είναι όχι μόνο ηθικά απαράδεκτες αλλά και προκλητικές.
Για ποια νέα Ελλάδα γίνεται λόγος όταν κλείνουν άρον άρον την βουλή για να παραγραφούν αδικήματα;
Η κατάσταση αρχίζει να εκτρέπεται επικίνδυνα.
Το ΠΑΣΟΚ και ειδικά ο Βενιζέλος αντί να επιτίθενται κατά τρόπο απαράδεκτο σε μια εισαγγελέα καλώς θα πράξουν να αιτιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Οι σκιές πάνω από τον Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ όσον αφορά τα υποβρύχια δεν έχουν φύγει και οι έσχατες εξελίξεις με τις προκλητικές επιθέσεις κατά εισαγγελέων αποδεικνύει ότι…κάτι συμβαίνει, κάτι θέλουν να κρύψουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης