Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Επενδυτές είμαστε γελασμένοι αν πιστεύουμε ότι με δανεικά λεφτά θα ανεβάσουμε το ΧΑ και τις τραπεζικές μετοχές….

   Επενδυτές είμαστε γελασμένοι αν πιστεύουμε ότι με δανεικά λεφτά θα ανεβάσουμε το ΧΑ και τις τραπεζικές μετοχές….
Πολλοί επισκέπτες του www.bankingnews.gr μας ρωτούσαν τι γίνεται από εδώ και πέρα θα ανέβει και άλλο το ΧΑ και οι τράπεζες;
Δεχθήκαμε συνολικά 43 ερωτήματα με αυτό περίπου το θέμα.


Εύκολες απαντήσεις υπάρχουν θεωρητικά αλλά εμείς θα σας πούμε δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει η άνοδος, μπορεί μια μέρα μπορεί και 4 μέρες μπορεί και περισσότερες, δεν ξέρουμε.
Αν μας ρωτούσατε τι πιστεύουμε είδαμε τα χαμηλά και πάμε για άνοδο πλέον θα σας πούμε ότι τα πραγματικά χαμηλά της αγοράς δεν τα έχουμε δει ακόμη.
Βέβαια δεν είμαστε σε θέση να σας απαντήσουμε ακόμη ούτε πότε θα δούμε τα νέα χαμηλά ίσως τον Ιούλιο ίσως τον Σεπτέμβριο ίσως κάποια άλλη στιγμή.
Όμως μην έχουμε αυταπάτες.
Αν πιστεύουμε ότι η ΕΕ κατά το εκλαϊκευμένο θα ρίξει   χρήμα στην Ελλάδα ή κατά το εκλεπτυσμένο θα στηρίξει την οικονομική προσπάθεια της χώρας μας να αποφύγει την χρεοκοπία και το ΧΑ θα κάνει ράλι δίνοντας κέρδη στους μετόχους μιας σχεδόν χρεοκοπημένης χώρας είστε και είμαστε γελασμένοι.
Αν πιστεύετε ότι θα ξεκινήσει ένα ράλι στο ΧΑ για να βγάλουν λεφτά οι έλληνες που χρωστούν 35 με 40 χιλ κατά άτομο για να ξεπληρώσουν το χρέος είστε γελασμένοι.
Αν πιστεύετε ότι με τα νέα χρήματα που θα μας χορηγήσουν θα υπάρξει ανάπτυξη άρα νέος παραγόμενος πλούτος είστε γελασμένοι.
Αν πιστεύετε ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει και ότι θα ζήσουν  αυτοί καλά και εμείς καλύτερα επίσης είστε γελασμένοι.
Ράλι και υπερκέρδη με δανειακά λεφτά θέλουμε να έχουμε κύριοι επενδυτές και για τον λόγο αυτό απλά να είστε προσεκτικοί σε όλες τις κινήσεις σας…δεν ξέρετε και δεν ξέρουμε από πού μπορεί να μας έρθει το κακό….  

ΠΛ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης