Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Η συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ: Με ανοικτή την ΕΡΤ και με τις καθαρίστριες να επιστρέφουν στην εργασία τους

tags :
Η συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ: Με ανοικτή την ΕΡΤ και με τις καθαρίστριες να επιστρέφουν στην εργασία τους
Μπορεί η συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ να συγκριθεί με το email Χαρδούβελη;
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει την ευκαιρία να αλλάξει τη χώρα. O ΣΥΡΙΖΑ είναι η ευκαιρία να αλλάξει η χώρα.
Η εισαγωγή μας μπορεί να σας προβληματίζει και κυρίως να δημιουργεί απορίες που θέλουμε να οδηγήσουμε τη σκέψη μας.
Είναι βέβαιο ότι η αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε ένα χρεοκοπημένο κράτος το οποίο ήταν και παραμένει ακόμη προσανατολισμένο στην εξυπηρέτηση της πελατειακής βάσης των μεγάλων κομμάτων και στη διευκόλυνση συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων.
Όλα …δούλευαν στα μέτρα τους χάρη στη δυνατότητα της χώρας να χρηματοδοτεί τα ελλείμματα από τις αγορές.
Σήμερα η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εκλήθη από τον ελληνικό λαό να προστατεύσει ότι έχει μείνει όρθιο. Και σταδιακά η χώρα να λάβει τα χαρακτηριστικά μιας ευρωπαϊκής χώρας που θα προστατεύει τον εργαζόμενο και την ίδια στιγμή θα προσελκύει επενδυτές.
Να υπάρχει λοιπόν πλαίσιο - κανόνες και κυρίως διαφάνεια.
Είναι πρόδηλο ότι η συμφωνία έχει κλειδώσει. Με την ΕΡΤ ανοικτή και με τις καθαρίστριες του υπουργείου οικονομικών να έχουν αποκατασταθεί.
Οι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ αν θέλουν να βοηθήσουν τη χώρα να αποκαλύψουν τα κανάλια της διαπλοκής και πώς έφθασε η χώρα εδώ που έφθασε.
Οι δομές της χώρας δεν μπορούν να αλλάξουν από τη μία ημέρα στη άλλη. Ο πολίτης θα ταλαιπωρείται από το σύστημα υγείας και τη γραφειοκρατία, Δεν είναι περιττό να πούμε ότι τα δελτία ειδήσεων των καναλιών με πανελλαδικές άδειες ανακάλυψαν ξαφνικά το θέμα της υγείας.
Η ιστορική φράση δεν δικαιούστε να ομιλείτε νομίζω ότι ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση των εκπροσώπων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Ο ΣΥΡΊΖΑ έχει τις δομές να δεχθεί σκληρή κριτική από το ίδιο του κόμμα. Μην ανησυχείτε θα τα καταφέρουν.
Ξέρουν να συζητούν και να διαφωνούν.
Μπορεί να μας πει ένας βουλευτής της Ν.Δ, ή του ΠΑΣΟΚ γιατί ψήφισαν τη διαπραγμάτευση που έκανε ο κ. Γιάννης Στουρνάρας με τη SIEMENS που είχε ως αποτέλεσμα να λάβει το ελληνικό κράτος τη δέσμευση ότι ο γερμανικός όμιλος θα έδινε ως αποζημίωση 80 εκατ. ευρώ, ως αντάλλαγμα για τις μίζες.
Η Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ μπορούν να έχουν την όποια φιλοδοξία θέλουν για το μέλλον της Ελλάδας αλλά οι πολίτες αυτής της χώρας έδωσαν το τιμόνι στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα για να διαπραγματευτεί.
Περιμένετε κύριοι της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ.
Η παρτίδα δεν χάθηκε ακόμη μπορεί να γίνουν όλα … δικά σας.

Νίκος Θεοδωρόπουλος
ntheo@bankingnews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης