Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Η τρόικα σχεδιάζει να χτυπήσει πολιτικά, οικονομικά και τραπεζικά συμπλέγματα και πυλώνες διαπλοκής - Πλησιάζει ο καιρός της κάθαρσης…..

Η τρόικα σχεδιάζει να χτυπήσει πολιτικά, οικονομικά και τραπεζικά συμπλέγματα  και πυλώνες διαπλοκής  - Πλησιάζει ο καιρός της κάθαρσης…..
Ένα ευρύτερο σχέδιο φαίνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ώστε να χτυπηθούν συμπλέγματα σε πολιτικοοικονομικό και τραπεζικό επίπεδο.
Με βάση ασφαλή πληροφορία που προέρχεται από αξιόπιστη πηγή έχει τεθεί σε εφαρμογή ένα ευρύτερο σχέδιο με βάση το οποίο θα πρέπει όλες οι διασυνδέσεις όλα τα αποστήματα και συμπλέγματα που υπάρχουν σε πολιτικό, οικονομικό και τραπεζικό επίπεδο να σπάσουν.

Πως προέκυψε όμως αυτό το σχέδιο;
Στις συναντήσεις που είχαν στελέχη της Τρόικα με πολιτικούς και τραπεζικούς παράγοντες ειπώθηκαν αλήθειες οι οποίες ήταν η απαρχή να τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο να χτυπηθούν όλα τα συμπλέγματα.
Π.χ. τραπεζίτες κάρφωσαν άλλους τραπεζίτες, τακτικές βασικών μετόχων, διασυνδέσεις με πολιτικούς και επιχειρηματίες, τακτικές παρασκηνίου, χρηματοδοτήσεις πάνω και κάτω από το τραπέζι και όλα αυτά οδήγησαν στο συμπέρασμα την Τρόικα ότι κάτι δεν πάει καλά στην Ελλάδα.
Η τρόικα έχει μια εικόνα για τα ποια είναι και πως κινούνται τα ισχυρά συμφέροντα στην Ελλάδα που κινούνται εντός και εκτός τραπεζών και οικονομίας.
Με βάση την αξιόπιστη πηγή το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν τέτοιες εξελίξεις οι οποίες μπορεί όχι εμφανώς αλλά έμμεσα θα αποδυναμώσουν τα ισχυρά συμφέροντα στην Ελλάδα.
«Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τις μεθοδολογίες δεν έχω τέτοια ενημέρωση αλλά αυτό που με βεβαιότητα μπορώ να αναφέρω είναι ότι οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.
Η επικρατούσα άποψη ότι τα ισχυρά συμφέροντα που έχουν ακολουθήσει δρόμους και διαδρόμους διαπλοκής θα χτυπηθούν από την Τρόικα. Όχι όλα τα συμφέροντα αλλά σίγουρα αυτά που έχουν  ακολουθήσει «βρώμικες» τακτικές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης