Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Το ΧΑ μετά από ανοδικές αναλαμπές και περιπέτειες θα υποχωρήσει στις 500 μονάδες – Μετά τι θα συμβεί….500-1000 μονάδες για τα επόμενα 3-5 χρόνια….

  Το ΧΑ μετά από ανοδικές αναλαμπές και περιπέτειες θα υποχωρήσει στις 500 μονάδες – Μετά τι θα συμβεί….500-1000 μονάδες για τα επόμενα 3-5 χρόνια….
Το ΧΑ θα υποχωρήσει προς τις 500 μονάδες. Δεν θα υποχωρήσει μονοδιάστατα θα υπάρξουν και αναλαμπές ανοδικές αντιδράσεις....βραχυπρόθεσμα ίσως δούμε οερισμένες αναλαμπές.
Ήδη η πολύ έγκυρη όπως αποδεικνύεται εταιρία τεχνικών αναλύσεων και σεμιναρίων τεχνικής ανάλυσης PHI Trading Academy με την οποία συνεργάζεται το www.bankingnews.gr έγκαιρα και πολύ έγκυρα είχε προβλέψει την πορεία της αγοράς. Έφθασε στις 730 μονάδες το ΧΑ ίσως υπάρξει μια αναλαμπή βραχυχρόνια αλλά η τάση παραμένει καθοδική και θα ολοκληρωθεί στις 500 μονάδες....

Το μεγάλο ερώτημα για τους long επενδυτές είναι τι θα συμβεί μετά την ολοκλήρωση του καθοδικού κύκλου.
Η εμπειρία διδάσκει ότι δύο είναι οι εναλλακτικές λύσεις 1) ή όταν ολοκληρώνεται ο καθοδικός κύκλος το ελατήριο έχει τόσο συμπιεστεί που όταν τερματίσει αποσυσπειρώνεται βίαια προκαλώντας χρηματιστηριακά άλματα 2) λόγω της απαξίωσης το συμπιεσμένο ελατήριο του ΧΑ θα παραμείνει ναρκοθετημένο σε ένα εύρος μεταξύ 500-1000 μονάδων για 3-5 χρόνια.
Τι θα μπορούσε να συμβεί στο ΧΑ;
Οι πιθανότητες να συμβούν μια από τις δύο εναλλακτικές λύσεις είναι μεγάλες αλλά τις μεγαλύτερες πιθανότητες συγκεντρώνει η άποψη που λέει ότι το ΧΑ όταν θα ολοκληρώσει τον καθοδικό κύκλο μπορεί να παραμείνει στα χαμηλά για τα επόμενα 3-5 χρόνια και να διαπραγματεύεται μεταξύ 500 και 1000 μονάδων.
Η άποψη αυτή την οποία υποστηρίζει και η PHI Trading παρουσιάζεται αναλυτικά σήμερα στην θεματογραφία τεχνικές αναλύσεις – Εκθέσεις.
Πάντως για να δώσουμε και μια άλλη διάσταση μετά την χρεοκοπία της Αργεντινής στο χρηματιστήριο του Μπουένος Άιρες στην περιοχή Πουένος κατέγραψε ένα εντυπωσιακό ράλι που έμεινε στην  ιστορία πάνω από 230% σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
Για να δούμε τι θα συμβεί και στο ελληνικό χρηματιστήριο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης