Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Στήνεται ένα παιχνίδι στο χρηματιστήριο με επίκεντρο αμκ και deals – Οι μικροεπενδυτές να προσέξουν να μην πιαστούν κορόιδα

  Στήνεται ένα παιχνίδι στο χρηματιστήριο με επίκεντρο αμκ και deals – Οι μικροεπενδυτές να προσέξουν να μην πιαστούν κορόιδα
Από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, τις περίεργες διαρροές αρχίζει να εξυφαίνεται ότι στήνεται ένα μεγάλο κόλπο στο ελληνικό χρηματιστήριο που θα εκτυλιχθεί στους επόμενους 2-3 μήνες.
Το μεγάλο κόλπο στο οποίο θα συμμετάσχουν ενεργά κυρίως οι ανάδοχοι των σχεδιαζόμενων αυξήσεων κεφαλαίου ή οι σύμβουλοι – προξενητές deals με ξένους εμπεριέχει πολλά αυτονόητα, αλλά και πολλά στοιχεία που εύκολα μπορούν να χαρακτηρισθούν παγίδες.
Οι μικροεπενδυτές   να προσέξουν να μην πιαστούν κορόιδα.
Η εγρήγορση και οι αποφασιστικές κινήσεις εισόδου και εξόδου από το ΧΑ το επόμενο διάστημα θα είναι υψίστης σημασίας.
Όμως ορισμένα στοιχεία τα οποία έχουμε συλλέξει μας οδηγούν σε ένα πρώτο συμπέρασμα.
Το κόλπο αυτό θα έχει και θύματα και δυστυχώς τις περισσότερες φορές θύματα είναι οι μικροεπενδυτές.
Ορισμένοι μπορεί να σκεφθείτε ποια η σκοπιμότητα αυτού του κειμένου.
Εμείς θα σας απαντήσουμε λειτουργήστε σαν hedge funds ευελιξία, ετοιμότητα, γρήγορη αποκωδικοποίηση των μηνυμάτων που στέλνει η αγορά.
Το παιχνίδι που θα στηθεί προσεχώς θα έχει από όλα. Χρονικά μόνο θεωρητικά μπορούμε να προσδιορίσουμε πότε το κόλπο θα ενεργοποιηθεί. Ίσως μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου και μόνο αν οι παγκόσμιες συνθήκες βοηθήσουν να ενεργοποιηθεί.
Μικροεπενδυτή πρόσεξε μην χάσεις τα χρήματα σου.
Εμείς θα είμαστε εδώ και θα τα λέμε όλα.
Ευκαιρίες θα υπάρξουν αλλά θα είναι τόσο μελετημένες ώστε να αποτελέσουν το δέλεαρ καθώς πάντα οι παγίδες είναι καλά κριμένες.
Εμείς θα είμαστε εδώ. Θα συνειδητοποιήσετε τελικά πόσο χρήσιμοι είμαστε και εμείς όπως και άλλα μέσα ενημέρωσης σύντομα.
Εμείς από εδώ θα τα φέρνουμε όλα στο φως χωρίς ωραιοποιήσεις.
To κείμενο αυτό μπορεί να μην είναι απόλυτα διαφωτιστικό. Στόχος του είναι η κινητοποίηση. Και όπως έχετε διαπιστώσει δεν γράφουμε ποτέ κάτι αν δεν έχουν συμβεί πράγματα και θάματα στο παρασκήνιο ανεξαρτήτως αν συμφωνείτε ή αν διαφωνείτε μαζί μας.
Απλά κρατήστε αυτή την παρέμβαση και προσεχώς πιστεύω ότι όλοι θα καταλάβετε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης