Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Το PSI+ ήταν εγκληματική πράξη καθώς οδήγησε σε χρεοκοπία τις ελληνικές τράπεζες και τις μετέτρεψε σε ζόμπι - Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο να χρεοκοπούν τις τράπεζες και εν συνεχεία να σπεύδουν να τις διασώσουν αυξάνοντας το χρέος

 Το PSI+ ήταν εγκληματική πράξη καθώς οδήγησε σε χρεοκοπία τις ελληνικές τράπεζες και τις μετέτρεψε σε ζόμπι  -  Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο να χρεοκοπούν τις τράπεζες και εν συνεχεία να σπεύδουν να τις διασώσουν αυξάνοντας το χρέος
Το PSI+ η αναδιάταξη του ελληνικού χρέους με την συμμετοχή των ιδιωτών κυρίως των ελληνικών τραπεζών, των ασφαλιστικών ταμείων αλλά και των ομολογιούχων φυσικών προσώπων ήταν και παραμένει εγκληματική πράξη.
Είναι εγκληματική πράξη γιατί παρά τις τεράστιες ζημίες που υπέστησαν η σχέση χρέους προς ΑΕΠ επιδεινώθηκε.

Είναι εγκληματική πράξη γιατί προ του PSI+ η Ελλάδα είχε τράπεζες ενώ μετά το PSI+ η Ελλάδα δεν έχει τράπεζες.
Έχουν χρεοκοπήσει, είναι τράπεζες ζόμπι και τις κρατούν εν ζωή η ΤτΕ με το ELA και τα δάνεια της Ελλάδος που προφανώς αφού της χρεοκόπησε έπρεπε να βρει φόρμουλα ώστε να τις διασώσει.
Προ του PSI+ οι ελληνικές τράπεζες είχαν κεφάλαια, μετά το PSI+ οι ελληνικές τράπεζες έχουν αρνητική καθαρή θέση δηλαδή χρεοκόπησαν.
Έχει περάσει ένας χρόνος και ακόμη συζητούμε όρους ανακεφαλαιοποίησης.
Έχει περάσει ένας χρόνος και ακόμη συζητούμε αν οι τράπεζες μπορούν να αποκαταστήσουν τους χρεοκοπημένους ισολογισμούς τους.
Για πρώτη φορά οι κακοί τραπεζίτες δεν ευθύνονται για την χρεοκοπία.
Το λάθος των τραπεζιτών ήταν ότι έπρεπε να διαφωνήσουν με το psi+ να κοινοποιήσουν ότι δεν δέχονται την εθελοντική συμμετοχή και να δημιουργήσουν ένα μπλοκ ώστε ακόμη και με πιστωτικό γεγονός να μην επωμιστούν το βάρος της υποχρεωτικής συμμετοχής.
Οι σχεδιαστές της χρεοκοπίας των τραπεζών ακόμη υπάρχουν.
Σε άλλες χώρες οι άνθρωποι αυτοί θα ήταν στην φυλακή ως εγκληματίες αλλά δυστυχώς συνεχίζουν να διαδραματίζουν ρόλο στα δρώμενα.
Κάποιοι μιλούν για εξαγνισμό όσων προκάλεσαν επαίσχυντες πράξεις κατά της χώρας.
Δυστυχώς η δυναμική των πραγμάτων προσεχώς, θα είναι τέτοια που θα παρασύρει τα πάντα στο διάβα της.
Να τιμωρηθούν ως εγκληματίες όσοι σχεδίασαν και εκτέλεσαν αυτή την εγκληματική πράξη την χρεοκοπία των ελληνικών τραπεζών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης