Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Σε road show της Credit Agricole στο Παρίσι παρουσιάζεται η ελληνική οικονομία….

  Σε road show της Credit Agricole στο Παρίσι παρουσιάζεται η ελληνική οικονομία….
Ενεργή στήριξη στην ελληνική οικονομία παράσχει η Credit Agricole η οποία διαθέτει σημαντική παρουσία στην Ελλάδα μέσω της Emporiki bank στην οποία κατέχει το 92,5%.
Η Credit Agricole διοργανώνει σήμερα ένα μεγάλο road show στο Παρίσι όπου θα παραβρεθούν πλήθος διεθνών επενδυτών και την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει ο ΟΔΔΗΧ.

Ήδη αντιπροσωπεία της Ελλάδος βρίσκεται στο Παρίσι και πραγματοποιεί πλήθος επαφών με ξένους επενδυτές.
Οι ξένοι θεσμικοί έχουν καταστεί θετικότεροι για την Ελλάδα ωστόσο προβληματίζει το γεγονός της χρονικής μετάθεσης της αναθεώρησης τους ελλείμματος.
Αν τον Νοέμβριο ανακοινωθούν τα νέα αναθεωρημένα στοιχεία και δεν υπάρξουν εκπλήξεις τότε είναι πιθανό να σημειωθεί περαιτέρω υποχώρηση του spread στα ομόλογα προς τις 550 μονάδες βάσης.
Ωστόσο μέχρι τότε θα κινείται περίπου στα τρέχοντα επίπεδα από τις 680 έως τις 700 μονάδες ή σε ένα πιο μεγαλύτερο εύρος 650 και 700 μονάδων βάσης.
Οι παρουσιάσεις που έχει πραγματοποιήσει το ελληνικό δημόσιο και ο ΟΔΔΗΧ έχουν αποδώσει καθώς αυξάνεται ο αριθμός των ξένων που ενδιαφέρονται να πληροφορηθούν για την κατάσταση της οικονομίας και τις προοπτικές της αγοράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης