Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Επιθετική πολιτική …στο δίκτυο από τη νέα διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής

tags :
Επιθετική πολιτική …στο δίκτυο από τη νέα διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής
Επιθετική πολιτική προς τα δίκτυα πωλήσεων κάνει η νέα διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής επιχειρώντας να τονώσει την εικόνα της εταιρίας τόσο από τις πρόσφατες διοικητικές αλλαγές , όσο και από τις φήμες για πώληση.
Το νέο ιεραρχικό τρίδυμο της εταιρίας επέλεξε συνάντηση με τους εκπροσώπους κλαδικών εκδόσεων που έχουν ιδιαίτερη παρέμβαση στην ενημέρωση των δικτύων πωλήσεων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών .
Στην συνάντηση αυτή οι κ.κ Δημόπουλος, πρόεδρος της εταιρίας ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος Σπύρος Μαυρόγαλος και ο νέος αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Θεοφάνης Παναγιωτόπουλος φέρεται να διέψευσαν τα σενάρια και τις φήμες για πώληση της Ασφαλιστικής, στα πλαίσια των δεσμεύσεων του μνημονίου και των πιέσεων της τρόικας για «καθαρές» τράπεζες από παράλληλες χρηματοοικονομικές δραστηριότητες εκτός του τραπεζικού τομέα .
Επίσης φέρεται να επιβεβαίωσαν την συνεργασία με αντασφαλιστική εταιρεία Arch Re στην οποία έχει μεταβιβαστεί το χαρτοφυλάκιο των εκκρεμών ζημιών του κλάδου αυτοκινήτου και φέρεται να συνδέεται με τις πρόσφατες αποχωρήσεις από την εταιρία των κ.κ Κατσουρίδη και Βασιλείου , για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.
Τόσο για την συνεργασία αυτή όσο και για τις αποχωρήσεις φέρεται να υποστήριξαν ότι η συμφωνία συνεργασίας είναι θετική για την εταιρία και πως οι αποχωρήσεις και αλλαγές δεν έχουν σχέση με στρατηγικές αλλαγές στην εταιρία αλλά με την περαιτέρω ενδυνάμωσή της .

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης