Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Συνεργασία ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ - Groupama Φοίνιξ

tags :
Συνεργασία ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ - Groupama Φοίνιξ
Υπεγράφη σύμβαση συνεργασίας για την πλήρη κάλυψη των ασφαλισμένων σε παθολογικά και χειρουργικά παιδιατρικά περιστατικά
Mε στόχο την πλήρη κάλυψη των ασφαλισμένων της Groupama Φοίνιξ για παθολογικά και χειρουργικά παιδιατρικά περιστατικά, προχωράει η συνεργασία του ομίλου ΙΑΣΩ με την ασφαλιστική εταιρεία, με την υπογραφή σύμβασης συνεργασίας. 
Η συμφωνία της Παιδιατρικής Κλινικής ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ  με την Groupama Φοίνιξ έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες συμφωνίες με τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες παρέχοντας έτσι πλήρη ασφαλιστική κάλυψη στους μικρούς ασθενείς.
Η ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, η νεότερη και πιο σύγχρονη Παιδιατρική Κλινική στην Ελλάδα παρέχει ολοκληρωμένες και ποιοτικές ιατρικές υπηρεσίες, σε ένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον, ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά όλων των ηλικιών. Συνεχίζοντας  δυναμικά την έως τώρα επιτυχημένη πορεία της, δημιούργησε πρόσφατα δύο νέα ιατρικά τμήματα,  Παιδοκαρδιολογίας &  Παιδοκαρδιοχειρουργικής.
Τα νέα τμήματα φιλοδοξούν να γίνουν σημείο αναφοράς στην Παιδοκαρδιολογία και την Παιδοκαρδιοχειρουργική στη χώρα μας, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες με έμφαση στις συγγενείς καρδιοπάθειες, τονίζοντας έμπρακτα την ολοκληρωμένη προσήλωση του Ομίλου ΙΑΣΩ στη φροντίδα της μητέρας – παιδιού.
Η  ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ στεγάζεται σε ένα ξεχωριστό υπερσύγχρονο κτίριο, ειδικά σχεδιασμένο ως παιδιατρική κλινική, δίπλα στη Μαιευτική Κλινική ΙΑΣΩ, και, όπως όλες οι κλινικές του Ομίλου ΙΑΣΩ, συνεργάζεται με τον ΕΟΠΥΥ για το σύνολο των υπηρεσιών του, συμπεριλαμβανομένων των νέων τμημάτων, καθώς και με τις μεγαλύτερες ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες.

bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης