Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Ο Phillip Richards στην ημερίδα του ΠΣΣΑΣ

tags :
Ο Phillip Richards στην ημερίδα του ΠΣΣΑΣ
Ο διακεκριμένος και πολύπειρος εισηγητής της GAMA, βασικός ομιλητής της Ημερίδας
Ο κ. Phillip C.Richards, διακεκριμένος και πολύπειρος εισηγητής της GAMA, Διεθνή Οργανισμό που ειδικεύεται σε εκπαίδευση στελεχών της Ασφαλιστικής Αγοράς, πρόκειται να είναι ο βασικός ομιλητής στην νέα ημερίδα που διοργανώνει ο ΠΣΣΑΣ.
Συγκεκριμένα η Εκπαιδευτική Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 17/1/2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 9:30 στην αίθουσα ΕΡΜΗΣ του Ε.Β.Ε.Α., με τίτλο «Connecting
LEADERS».
Στο δεύτερο μέρος της Ημερίδας θα γίνουν παρουσιάσεις από διακεκριμένους Συντονιστές με μακροχρόνια συμμετοχή στα συνέδρια της GAMA .
Πιο συγκεκριμένα
• Τοζακίδης Ιωάννης με θέμα «Στελέχωση σημαίνει Ζωή»
• Κατσιγιάννης Αθανάσιος με θέμα « Οι προκλήσεις του Manager»
• Φαραντούρης Δημήτριος με θέμα «Change-Άλλαξε»
Επίσης εκ μέρους του ΠΣΣΑΣ ο Κος Γαβαλάκης Δημήτριος θα αναπτύξει το θέμα «Η αξία της στατιστικής στο management Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών».
Η συγκεκριμένη Εκπαιδευτική Ημερίδα εντάσσεται στο πλάνο ανάπτυξης στενότερης συνεργασίας του Π.Σ.Σ.Α.Σ. με την GAMA International η οποία ξεκίνησε το 2013 με την επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης “ Ο Συντονιστής – Back to Basics ” και ελπίζουμε να αποτελέσει ένα ακόμα πολύτιμο εργαλείο για όσους στελεχώνουν, επιλέγουν και διοικούν Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές.
Ενημέρωση για το αναλυτικό πρόγραμμα, το κόστος συμμετοχής αλλά και την διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Συνδέσμου μας στα τηλ. 210 9242707 & 210 9221573, υπεύθυνη: κα Ρούλα
Τσεκουρλούκη, γραμματεία Π.Σ.Σ.Α.Σ.


bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης