Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Η Allianz Ελλάδος στο πλευρό ευπαθών κοινωνικών ομάδων

tags :
Η Allianz Ελλάδος στο πλευρό ευπαθών κοινωνικών ομάδων
Προχωράει στη στήριξη του έργου της "Κιβωτός του Κόσμου"
Mέσα από μια σειρά δράσεων η Allianz Ελλάδος συνεχίζει την υποστήριξη φορέων που με το έργο τους στηρίζουν ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.
Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης η Allianz Ελλάδος πραγματοποιεί μια νέα πρωτοβουλία που αφορά στην ενίσχυση του έργου του μη κερδοσκοπικού οργανισμού “Κιβωτός του Κόσμου”, καλύπτοντας μέρος του ετήσιου κόστους του προγράμματος στέγασης άστεγων οικογενειών.
Μέσω του προγράμματος «Στέγη για τη Μητέρα & το παιδί», άστεγες οικογένειες βρίσκουν καταφύγιο στα 100 διαμερίσματα που ενοικιάζονται από την ίδια την Κιβωτό και προσφέρονται στις οικογένειες αυτές μέχρι να καταφέρουν να σταθούν στα πόδια τους. Η Allianz αναλαμβάνει να καλύψει μέρος του κόστους, συμβάλλοντας έτσι στην ασφαλή και αξιοπρεπή διαβίωσή τους.
Η μη κερδοσκοπική οργάνωση «Κιβωτός του Κόσμου» εδώ και 15 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό παιδιών που έχουνε βιώσει τη φτώχια, την εγκατάλειψη και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Με κινητήριο δύναμη τους 3000 εθελοντές της, η Κιβωτός εκπαιδεύει και στηρίζει οικονομικά και ψυχολογικά τη μητέρα και την ευρύτερη οικογένεια, έτσι ώστε να εξασφαλίσουν στο παιδί την αξιοπρεπή διαβίωση που του αρμόζει.

bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης