Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Στην Αράχωβα οι συνεργάτες της ΑΧΑ του Γραφείου Πωλήσεων του Β. Μαγγίνα

tags :
Στην Αράχωβα οι συνεργάτες της ΑΧΑ του Γραφείου Πωλήσεων του Β. Μαγγίνα
Οι συνεργάτες συμμετείχαν σε εργασιακό τριήμερο
Στην Αράχωβα, μια από τις ωραιότερες περιοχές της Ελλάδος, είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν οι συνεργάτες του γραφείου πωλήσεων της ΑΧΑ Ασφαλιστικής του κ. Βασίλη Μαγγίνα από 4 έως 6 Δεκεμβρίου 2013. Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ενός εργασιακού τριημέρου ενόψει της νέας παραγωγικής χρονιάς.
Οι συνεργάτες συμμετείχαν σε ένα εργασιακό τριήμερο, που περιλάμβανε συνάντηση στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου με ανάπτυξη εξαιρετικά ενδιαφερόντων θεμάτων, όπως ο παραγωγικός απολογισμός του 2013, η επιχειρηματικότητα, η διάνοιξη νέων αγορών σε συνθήκες οικονομικής κρίσης και τέλος η στρατηγική των πωλήσεων για το 2014.
Οι συνεργάτες ανανέωσαν το ραντεβού τους τον επόμενο χρόνο, υποσχόμενοι να επαναλάβουν τη φετινή εξαιρετικά επιτυχημένη παραγωγικά χρονιά τους και το 2014.
Τους συνεργάτες συνόδευσαν ο Διευθυντής Δικτύων Διανομής, κ. Νικόλαος Σακελλαρίου, η Διευθύντρια Πωλήσεων του Agency System, κυρία Κατερίνα Αναγνώστου, καθώς και ο επιθεωρητής Πωλήσεων της ίδιας Διεύθυνσης, κ. Ευστάθιος Γκίτικας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης