Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Ανταλλαγή εμπειριών σε ζητήματα οργάνωσης και καθημερινής λειτουργίας στην εκπαιδευτική ημερίδα του ΠΣΣΑΣ

tags :
Ανταλλαγή εμπειριών σε ζητήματα οργάνωσης και καθημερινής λειτουργίας στην εκπαιδευτική ημερίδα του ΠΣΣΑΣ
Βασικός εισηγητής της ημερίδας ήταν ο Philip Richards
Την εμπειρία του σε ζητήματα οργάνωσης και καθημερινής λειτουργίας του Manager Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, μετέφερε ο Philip Richards σε 180 Συντονιστές Ασφαλιστικών Συμβούλων, που παρακολούθησαν την ημερίδα «Connecting LEADERS», την οποία διοργάνωσε ο ΠΣΣΑΣ την περασμένη Παρασκευή.
Ο κ. Richards βασικός εισηγητής της ημερίδας ανέλυσε θέματα που αφορούν στις εργασίες των συντονιστών, από τη διαδικασία της στελέχωσης μέχρι και το πως διδάσκει κανείς τους συνεργάτες του να ζητούν συστάσεις, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την αναγκαιότητα σύνδεσης των Συντονιστών με την GAMA. 
Ο κ. Phillip Richards, είναι ομιλητής της GAMA για θέματα που αφορούν στο στρατηγικό σχεδιασμό, ηγεσία και εναλλακτικά συστήματα  διανομής στον κλάδο ασφαλειών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών του 21ου αιώνα.
Έχει διατελέσει πρόεδρος της GAMA International και η εταιρία του, North Star, τα τελευταία πέντε χρόνια βρίσκεται ανάμεσα στις 3 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του είδους της στον κόσμο σύμφωνα με την GAMA International. Τα Ακαθάριστα (Μικτά) Κέρδη από τις Πωλήσεις υπερβαίνουν τα 50.000.000 δολάρια και έχει περισσότερους από 300 συνεργάτες.
Όπως αναφέρει ο ΠΣΣΑΣ η ανταλλαγή πρακτικών εμπειριών και απόψεων μεταξύ των ανθρώπων που επιτελούν το έργο του Συντονιστή αποτελεί βασικό μέλημα της GAMA αλλά και του Συνδέσμου, ο οποίος και σχεδιάζει περισσότερες αντίστοιχες πρωτοβουλίες για το μέλλον. «
Στο δεύτερο μέρος της ημερίδας υπήρξαν 4 σημαντικές εισηγήσεις από διακεκριμένους Συντονιστές που μετέφεραν στους συμμετέχοντες εμπειρίες από την GAMA αλλά και πρακτικές και ιδέες για τομείς της δουλειάς του Συντονιστή.
Η εκπαιδευτική ημερίδα «Connecting LEADERS» τελούσε υπό την αιγίδα του ΕΕΑ, στην αρχή της οποίας απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γ.Χατζηθεοδοσίου αναλύοντας σημαντικά θέματα της επικαιρότητας. Την ημερίδα χαιρέτησε επίσης ο κ. Γ.Καντώρος Γενικός Διευθυντής πωλήσεων και marketing της Interamerican.


bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης