Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ανάμεσα στις πέντε πιο υγιείς ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα

tags :
Η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ανάμεσα στις πέντε πιο υγιείς ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα
Στη νέα εποχή της οικονομικής κρίσεως η Ατλαντική Ένωση έχει κεφάλαια για την εξασφάλιση των πελατών της όπως δείχνουν τα στοιχεία που δημοσιεύει
Η Ατλαντική Ένωση, με 45 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά κατατάσσεται ανάμεσα στις πέντε πιο υγιείς ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα.
Οι αριθμοί δείχνουν την πορεία της τα τελευταία 15 χρόνια αλλά και τη σχέση της με τον ανταγωνισμό, καθώς η Ατλαντική Ένωση έχει κεφάλαια με βάση την κοινοτική οδηγία SOLVENCY I στο τέλος 2012 που υπερκαλύπτουν κατά 278% τις υποχρεώσεις της και με βάση την SOLVENCY I I κατά 190% ενώ πολλές ανταγωνίστριες εταιρίες έχουν κάτω του δείκτη 100% (τους λείπουν κεφάλαια). Επέτυχε να έχει σχεδόν διπλάσια κεφάλαια από αυτά που οι νέοι νόμοι θα πρόβλεπαν από 1.1.2016.
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι πίνακες Ιδίων Κεφαλαίων, μετοχικού κεφαλαίου, επενδύσεων και καθαρών κερδών όπου η Ατλαντική Ένωση υπερτερεί με σημαντικές διαφορές σε σχέση με τους ανταγωνιστές της.
Στη νέα εποχή της οικονομικής κρίσεως και στα δύσκολα που έρχονται η Ατλαντική Ένωση έχει κεφάλαια για την εξασφάλιση των πελατών της όπως δείχνουν τα στοιχεία που δημοσιεύει.
Αυτό είναι ένα κριτήριο βασικό και για την επιλογή καριέρας των διαμεσολαβούντων.
Ο Γιάννης Λαπατάς που διευθύνει σήμερα την Ατλαντική Ένωση με σύγχρονο Management και διεθνείς συνεργασίες ανέδειξε την Ατλαντική Ένωση την τελευταία 15ετία σε εταιρία σοβαρή, νοικοκυρεμένη και αξιόπιστη. Οι άνθρωποί της αποτελούν καλή ελπίδα για την αγορά και τους μετόχους της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης