Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα σε μέλη Συνδέσμου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων

tags :
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα σε μέλη Συνδέσμου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων
Η θεματόλογιά της ημερίδας αφορούσε την στρατηγικό σχεδιασμό που απαιτείται για την επιβίωση και ανάπτυξη του συγχρονου ασφαλιστικού διαμεσολαβητή σε συνθήκες ύφεσης
Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε την Τετάρτη 22-01-2014 στην αίθουσα του επιμελητηρίου Χανίων εκπαιδευτική ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σ.Α.Δ.Χ με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου.
Η ημερίδα ανατέθηκε στο Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικών Σπουδών Ι.ΧΟ.Σ και εισηγητής ήταν ο Κος Λελεδάκης Παναγιώτης Διευθύνων Συμβουλος του IXOSAcademy.
Η ημερίδα ξεκίνησε με έναν σύντομο χαιρετισμό απο τον Πρόεδρο του επιμελητηρίου Χανίων κο Ιωάννη Μαργαρώνη και απο τον Πρόεδρο του ΣΔΑΧ κο Δημήτριο Σκιτζή.
Η θεματόλογιά της ημερίδας αφορούσε την στρατηγικό σχεδιασμό που απαιτείται για την επιβίωση και ανάπτυξη του συγχρονου ασφαλιστικού διαμεσολαβητή σε συνθήκες ύφεσης.
Επίσης αναπτύχθηκαν σύγχρονες μέθοδοι επιστημονικής εξυπηρέτησης του απαιτητικού σημερινού καταναλωτή .
Τέλος η ημερίδα ολοκληρώθηκε με παρωθητικό τρόπο αναλύωντας μεθόδους με τις οποίες ο διαμεσολαβητηής θα διαχειριστεί με επιτυχία την ψυχολογία του καταναλώτή αλλα και την δική του προκειμένου με δύναμη να αντιμετωπίσουν τις σημερινές προκλητικές συνθήκες και να προχωρήσουν σε σωστές αποφάσεις για τον μελλοντικό τους σχεδιασμό.
Η συμμέτοχή στην ημερίδα ήταν σημαντική και το ευχαριστο ήταν οτι υπήρχαν πολλές συμμετοχές και απο τον Νομό Ηρακλείου και Ρεθύμνης.
Την επιτυχία της ημερίδας επισφράγισε η τελική αναταπόκριση των συμμετεχόντων οταν με εναν πρωτοποριακό τρόπο οπου ζητήθηκε η γνώμη τους για την ικανοποίηση τους και αποτυπώθηκε σε ενα λίγων δευτερολέπτων video.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης