Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Interamerican - Προοπτικές ανάπτυξης στο 2014 και βραβεία 2013 “πολλών αστέρων”

tags :
Interamerican - Προοπτικές ανάπτυξης στο 2014 και βραβεία 2013 “πολλών αστέρων”
Oι μεγάλες αλλαγές που συντελέστηκαν στην INTERAMERICAN, πρόλαβαν τις συνέπειες της κρίσης και προετοίμασαν την επόμενη ημέρα για τις ασφαλιστικές δραστηριότητες
Η μακράς διάρκειας κρίση αποτελεί μοναδικό ερέθισμα ανάδρασης και ευκαιρία αναπροσδιορισμού και εκσυγχρονισμού σύμφωνα με την INTERAMERICAN, που έχει τολμήσει μεγάλες αλλαγές προσαρμογής στο παρόν και τοποθέτησης στο μέλλον της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς κατά τα τελευταία χρόνια. Αυτή την πραγματικότητα επιβεβαίωσε η δυναμική εκδήλωση της εταιρείας στις 21 Ιανουαρίου, με το δυναμικό της διοίκησης και των δικτύων πωλήσεων να δίνει τον τόνο μιάς αποφασιστικά δημιουργικής στάσης για το 2014.
Κατά την εισαγωγική ομιλία του ο διευθύνων συμβούλος του ομίλου Γιώργος Κώτσαλος, τόνισε πως η INTERAMERICAN και ιδιαίτερα οι άνθρωποί της στις πωλήσεις, που βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωποι με τις ανάγκες των πολιτών, μπορούν να κάνουν πράξη τον ισχυρισμό της αναγκαιότητας της ιδιωτικής ασφάλισης.
Παράλληλα ο Γιώργος Κώτσαλος εστίασε στις μεγάλες αλλαγές που συντελέστηκαν και εξελλίσονται στην INTERAMERICAN, προλαμβάνοντας τις συνέπειες της κρίσης και προετοιμάζοντας την επόμενη ημέρα μέσα σε ένα τοπίο που θα είναι πολύ διαφορετικό για τις ασφαλιστικές δραστηριότητες.
Ο γενικός διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ Γιάννης Καντώρος, που στη συνέχεια παρουσίασε την εικόνα της INTERAMERICAN, περιέγραψε τα νέα χαρακτηριστικά των διαμεσολαβούντων, αναφέρθηκε στις μοναδικές καινοτομίες που έχει εισαγάγει η INTERAMERICAN, οι οποίες την καθιστούν διακριτή στο σύνολο της αγοράς, με σαφή “ταυτότητα”, καθώς και στη συνεχή διεύρυνση των συνεργασιών και την προσθήκη νέων συνεργατών τόσο στο δίκτυο agency που αριθμεί 1.300 επαγγελματίες όσο και στο δίκτυο συνεργαζομένων με ποιοτικά κριτήρια 1.100 πρακτόρων και μεσιτών.
Ο κ. Καντώρος παρουσίασε στοιχεία των τακτικών ερευνών για την ικανοποίηση πελατών και δικτύων, που είναι εντυπωσιακού βαθμού -91% και 92% αντίστοιχα- και ολοκλήρωσε με τα αποκαλυπτήρια των στρατηγικών στόχων στις πωλήσεις για το 2014 και των νέων προϊοντικών προτάσεων και λειτουργικών “όπλων” που τίθενται στη διάθεση των συνεργατών στους κλάδους ζωής, υγείας και γενικών ασφαλίσεων.
Κατά την εκδήλωση, η εταιρεία τίμησε τον κ. Γιάννο Γραμματίδη, που έκλεισε πέρυσι τη θητεία του ως πρόεδρος του ΕλληνοΑμερικανικού Επιμελητηρίου έχοντας αναλάβει πολλές πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στη χώρα μας, καθώς και για την εταιρική διακυβέρνηση.
Στη συνέχεια της εκδήλωσης, που συντόνισε ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ Κωνσταντίνος Βακίδης, οι προβολείς στράφηκαν στους κορυφαίους συνεργάτες του 2013, με ιδιαίτερη τη στιγμή της επίδοσης του Βραβείου “Αλέξανδρος Ταμπουράς” στον γιό του προσφάτως εκλιπόντος Κώστα Αναγνόπουλου, τον Ζαφείρη Αναγνόπουλο.
Η μετά θάνατον τιμή στη μνήμη του επί τέσσερις δεκαετίες κορυφαίου συνεργάτη πωλήσεων, ενός από τους ιστορικούς συντονιστές του δικτύου πωλήσεων και εξαιρετικούς πρεσβευτές της INTERAMERICAN στην αγορά, ήταν ένα ελάχιστο δείγμα της οφειλής και ευγνωμοσύνης της εταιρείας για τη μακρά και δημιουργική παρουσία του στην εταιρική οικογένεια και την προσφορά του στην ιδέα της ιδιωτικής ασφάλισης, όπως επεσήμανε ο κ. Κώτσαλος, ο οποίος επέδωσε και το Βραβείο.
Οι βραβευθέντες ανά κατηγορία:
Από το Δίκτυο Tied Agency
• Βραβείο Α. Ταμπουρά: K. ΑΝΑΓΝΟΠΟΥΛΟΣ.
• Νέα Παραγωγή Ζωής-Υγείας-Ομαδικών Ασφαλίσεων:
Συντονιστές: 1. Δ. ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ, 2. Β. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, 3. Ι. ΤΟΖΑΚΙΔΗΣ.
Unit Managers: 1. Β. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, 2. Μ. ΧΑΛΙΚΙΑ, 3. Κ. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ.
Ασφ. Σύμβουλοι: 1. Ε. ΚΟΥΣΚΟΥΜΠΕΚΑΚΗ, 2. Χ. ΠΕΤΡΟΥ, 3. Θ. ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, 4. Γ. ΜΠΟΥΛΙΩΤΗΣ, 5. Α. ΘΕΟΦΑΝΙΔΟΥ, 6. Χ. ΔΕΡΕΚΗ, 7. Θ. ΓΟΥΡΓΟΥΛΗ, 8. ΕΝ. ΑΠΕΡΑΝΘΙΤΗΣ.
Νέοι Aσφ. Σύμβουλοι: 1. Π. ΣΤΑΜΟΓΙΑΝΝΗ, 2. Σ. ΜΠΙΤΖΙΛΗΣ, 3. Φ. ΣΠΙΝΘΑΚΗ.
• Νέα Παραγωγή Υγείας:
Συντονιστές: 1. Α. ΔΟΚΟΥΖΗΣ, 2. Φ. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ, 3. Β. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.
Unit Managers: 1.Α. ΚΑΡΡΑ, 2. Ν. ΠΑΠΑΖΩΓΡΑΦΟΣ, 3. Κ. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ.
Ασφ. Σύμβουλοι: 1. Α. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, 2. Α. ΠΑΖΑΡΛΗΣ, 3. Ν. ΑΠΕΡΑΝΘΙΤΗΣ, 4. Χ. ΜΑΚΡΗΣ, 5. Κ. ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ, 6. Κ. ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, 7. N. PERIC, 8. Ι. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ.
Νέοι Aσφ. Σύμβουλοι: 1. Σ. ΜΠΙΤΖΙΛΗΣ, 2. Π. ΣΤΑΜΟΓΙΑΝΝΗ, 3. Γ. ΤΡΙΒΛΗΣ.
• Εγγεγραμμένα Γενικών Ασφαλειών:
Συντονιστές: 1. Δ. ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ, 2. Β. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, 3. Γ. ΤΑΜΒΑΚΟΣ.
Unit Managers: 1. Ν. ΠΑΠΑΖΩΓΡΑΦΟΣ, 2. Ι. ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ, 3. Β. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.
Ασφ. Σύμβουλοι: 1. Σ. ΤΣΑΚΙΡΗΣ, 2. Ε. ΑΡΕΤΟΥ, 3. Α. ΠΑΖΑΡΛΗΣ, 4. Κ. ΑΓΓΟΥΡΙΔΗΣ, 5. Κ. ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ, 6. Λ. ΤΟΥΡΝΑΤΖΗΣ, 7. Β. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, 8. Δ. ΠΟΛΛΑΤΟΣ.
Νέοι Aσφ. Σύμβουλοι: 1. Μ. ΜΗΣΙΑΚΑΣ, 2. Α. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ, 3. Α. ΠΙΝΑΚΑΣ.
• Εγγεγραμμένα κλάδου Πυρός:
Συντονιστές: 1. Δ. ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ, 2. Β. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, 3. Γ. ΤΑΜΒΑΚΟΣ.
Unit Managers: 1. Ι. ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ, 2. Ν. ΠΑΠΑΖΩΓΡΑΦΟΣ, 3. Β. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.
Ασφ. Σύμβουλοι: 1. Σ. ΤΣΑΚΙΡΗΣ, 2. Κ. ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ, 3. Λ. ΤΟΥΡΝΑΤΖΗΣ, 4. Β. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, 5. Α. ΠΑΖΑΡΛΗΣ, 6. Α. ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ, 7. Κ. ΑΓΓΟΥΡΙΔΗΣ, 8. Σ. ΨΥΧΟΥΝΤΑΚΗ.
Νέοι Aσφ. Σύμβουλοι: 1. Ν. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, 2. Σ. ΚΑΛΤΣΙΟΣ, 3. Α. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ.
• Στρατολογήσεις σε ισχύ:
Συντονιστές: 1. Δ. ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ, 2. Ι. ΤΟΖΑΚΙΔΗΣ, 3. Β. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ.
Unit Managers: 1. Β. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, 2. Γ. ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ, 3. Μ. ΧΑΛΙΚΙΑ.
Από τους συνεργαζόμενους Πράκτορες – Μεσίτες
• Μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα Γενικών Ασφαλειών:
1. INFOTRUST, 2. MEGA INSURANCE BROKERS, 3. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΖΑΝΑΣ, 4. AON ΕΛΛΑΣ, 5. Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.
• Μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα Πυρός:
1. ΑΟΝ ΕΛΛΑΣ, 2. ΠΕΝΚΟ, 3. ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΤΣΑΟΥΣΗΣ, 4. Σ.Ι. ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, 5. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΣ.
• Νέα Παραγωγή Ομαδικών Ασφαλίσεων:
1. ΑΟΝ, 2. Ι. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΤΣΑΟΥΣΗΣ, 3. ΖΕΡΜΠΙΝΗ ΕΙΡΗΝΗ, 4. MARSH, 5. ΜΑΡΤΕΝ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης