Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Groupama - Eντάσσεται στο "Τυπώνων - Πληρώνω' για τους Ελεύθερους Συνεργάτες της

tags :
Groupama - Eντάσσεται στο
Όλα τα συμβόλαια παραγωγής Ελευθέρου Δικτύου θα ενταχθούν για την εξόφλησή τους σε εναλλακτικούς τρόπους είσπραξης, με παράλληλη δυνατότητα ‘’τυπώνω πληρώνω’’ (Ρ2Ρ)
Μια ακόμη εταιρεία, η Groupama, εξέδωσε εγκύκλιο, την υπ’ αρ. 366/11-2-2014, με την οποία ανακοινώνει  την τροποποίηση των διαδικασιών εκδόσεων και εισπράξεων που ίσχυαν μέχρι σήμερα. Σκοπός, η προσαρμογή στις πράξεις 30 και 31 της Τράπεζας της Ελλάδος.
Όπως αναφέρει η εγκύκλιος: “Στα πλαίσια της τήρησης των υποχρεώσεων που προκύπτουν από 1ης Ιανουαρίου 2014 σε εφαρμογή των Πράξεων 30 και 31 της Τράπεζας της Ελλάδος και ειδικότερα όσων προβλέπονται στο άρθρο 8 για την Πολιτική Διαχείρισης Παραγωγής και Είσπραξης Ασφαλίστρων (ΠΟ.ΔΙ.Π.Ε.Α.) η εταιρία προβαίνει στις παρακάτω αλλαγές στον τρόπο είσπραξης των ασφαλίστρων προκειμένου να διασφαλισθεί ότι πλέον το ασφάλιστρο καταβάλλεται από τον λήπτη της ασφάλισης πριν την έναρξη της ασφαλιστικής κάλυψης.
Όλα τα συμβόλαια παραγωγής Ελευθέρου Δικτύου θα ενταχθούν για την εξόφλησή τους σε εναλλακτικούς τρόπους είσπραξης, με παράλληλη δυνατότητα ‘’τυπώνω πληρώνω’’ (Ρ2Ρ) εκτός κλάδου Ζωής από τους συνεργάτες.
Κατά συνέπεια, όλοι οι ελεύθεροι συνεργάτες Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι, Πράκτορες και Μεσίτες Ασφαλίσεων σταδιακά θα ενταχθούν στην εφαρμογή ‘’Τυπώνω-Πληρώνω Ρ2Ρ’’ η οποία ενεργοποιείται μέσω της πλατφόρμας Cheetah.”
Η εγκύκλιος αναλύει τις επιμέρους εφαρμογές για νέα συμβόλαια, για πρόσθετες πράξεις ή ανανεώσεις, για τους κλάδους που δεν εντάσσονται καταρχήν στο ‘’τυπώνω πληρώνω’’  και τονίζει ότι:
“Οι συνεργάτες, από τη στιγμή που θα εισπράξουν τα ασφάλιστρα κάποιου συμβολαίου, οφείλουν άμεσα και σε κάθε περίπτωση μέχρι το τέλος κάθε εβδομάδας, να τα αποδώσουν στην Εταιρία όπως προβλέπεται και από το Ιδιωτικό Συμφωνητικό Συνεργασίας.”

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης