Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Νέο Ασφαλιστικό Πρόγραμμα «ΑΤΕ Μέριμνα Υγείας»

tags :
Νέο Ασφαλιστικό Πρόγραμμα «ΑΤΕ Μέριμνα Υγείας»
Οι ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας για τη φροντίδα της υγείας, του πολυτιμότερου αγαθού, αλλάζουν
Η σύγχρονη ελληνική οικογένεια, ανάλογα με την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, επιζητά νοσοκομειακά προγράμματα που μπορούν ευέλικτα και αποτελεσματικά να καλύψουν, τις σημερινές αλλά και τις μελλοντικές τους ανάγκες για νοσοκομειακή περίθαλψη, αλλά και τη γενικότερη φροντίδα της υγείας των μελών της, όπως για παράδειγμα εξωνοσοκομειακές καλύψεις, διαγνωστικές εξετάσεις, ακόμη και φαρμακευτική κάλυψη.
Με γνώμονα και στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας νοσοκομειακών ασφαλιστικών προγραμμάτων η ΑΤΕ Ασφαλιστική δημιούργησε το νέο Πρόγραμμα Υγείας «ΑΤΕ Μέριμνα Υγείας» με εναλλακτικές δυνατότητες κάλυψης νοσοκομειακής περίθαλψης προσαρμοσμένες στις σημερινές ανάγκες των πελατών, τόσο για νοσοκομειακή περίθαλψη, όσο και για οικονομική ευελιξία με βάση την οικονομική δυνατότητα του ασφαλιζόμενου.
Σήμερα, περισσότερο από ποτέ η εξ-ασφάλιση της υγείας θα πρέπει να αποτελεί μια ολοκληρωμένη διαδικασία για κάθε ασφαλιζόμενο. Η άμεση πρόσβαση σε σύγχρονες ιατρικές και διαγνωστικές υπηρεσίες, η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών κατά τη νοσηλεία ή την εξωνοσοκομειακή περίθαλψη αλλά και η φροντίδα και η αποκατάσταση κατά τη διάρκεια αποθεραπείας όταν και όποτε χρειάζεται, αποτελούν κύριο μέλημα και πρωταρχικό σκοπό της ΑΤΕ Ασφαλιστικής.
Το Πρόγραμμα ΑΤΕ Μέριμνα Υγείας
Εξασφαλίζει πλήρη Νοσοκομειακή Κάλυψη και Πρόσβαση σε σύγχρονες Ιατρικές και Διαγνωστικές Υπηρεσίες
•    Α’ θέση Νοσηλείας
•    Πρόσβαση σε Ιδιωτικά αλλά και Δημόσια Νοσοκομεία στην Ελλάδα
•    Πρόσβαση σε αναγνωρισμένα νοσοκομεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό
•    Διαγνωστικές Εξετάσεις πριν από τη Νοσηλεία
•    Χειρουργείο Ημέρας
•    Αποκλειστική Νοσοκόμα,
•    Δαπάνες συνοδού, σε περίπτωση νοσηλείας ανηλίκου
•    Ετήσιο προληπτικό έλεγχο check-up
•    Επίσκεψη σε γιατρούς ,διαγνωστικές εξετάσεις, καθώς και φαρμακευτική κάλυψη χωρίς νοσηλεία, με την απόκτηση του Εξωνοσοκομειακού Προγράμματος μαζί με το ΑΤΕ Μέριμνα Υγείας.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους εκείνους τους πελάτες που επιθυμούν ευελιξία και καινοτομία στην κάλυψη των νοσοκομειακών τους αναγκών, καθώς και σε εκείνους τους πελάτες που θα επιλέξουν να νοσηλευτούν σε δημόσιο νοσοκομείο.
Με το Νέο Νοσοκομειακό πρόγραμμα ΑΤΕ Μέριμνα Υγείας, η ΑΤΕ Ασφαλιστική στέκεται κοντά στον πελάτη της ό,τι κι αν τύχει! Κάθε στιγμή, σε κάθε απρόοπτο γεγονός που μπορεί να συμβεί στην υγεία του, ενεργώντας άμεσα για τη βελτίωση και την αποκατάστασή της είτε σε επίπεδο νοσηλείας είτε σε επίπεδο πρόληψης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης