Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

ARAG 2020 - Στρατηγική για μακροπρόθεσμη επιτυχία

tags :
ARAG 2020 - Στρατηγική για μακροπρόθεσμη επιτυχία
Tις νέες προοπτικές της εταιρείας ανέπτυξε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ARAG SE, Δρ. Paul Otto Fassbender
Τη  νέα στρατηγική πορεία προς το 2020 οριοθέτησε το Διοικητικό Συμβούλιο της ARAG.
Το σκεπτικό αυτό εξηγεί ο Διευθύνων Σύμβουλος της ARAG SE, Δρ. Paul Otto Fassbender σε συνέντευξη του.
O Δρ Fassbender, ερωτηθείς για το γεγονός ότι η ARAG ως επιχείρηση ακολουθεί, , μια διαφοροποιημένη πορεία στις εργασίες της, τόνισε ότι η μονόπλευρη εξειδίκευση είναι που κάνει τις εταιρείες ευάλωτες στη κρίση.
«Εμείς έχουμε μια ευρεία τεχνογνωσία, που έχει αναπτυχθεί εδώ και δεκαετίες. Τώρα, πιο ισχυροί, εκεί κατευθύνουμε τις δραστηριότητές μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε περαιτέρω την πολυκλαδική μας δομή στη γερμανική αγορά. Σε διεθνές επίπεδο, αποτελεί στόχο μας να επιτύχουμε ανάπτυξη μέσω της ανάπτυξης της Νομικής Προστασίας. Ως εκ τούτου η ARAG θα συνεχίσει να είναι και το 2020 μια εταιρεία με κέντρο βάρους τη Νομική Προστασία. Με τον τρόπου αυτό η επιχείρηση ακουμπά σε εθνικό και διεθνές επίπεδο πάνω σε πολλούς πυλώνες και αυτό είναι θετικό» συμπλήρωσε.
Στη συνέχεια εξήγησε ότι θα πρέπει τα υποκαταστήματά να προσαρμόσουν ανάλογα και τα επιχειρηματικά τους μοντέλα. «Μακροπρόθεσμα λοιπόν βλέπω μία εξαιρετικά δυναμική διαδικασία με βελτιωτικές αλλαγές» επισήμανε.
Τέλος κληθείς να απαντήσει αν ο Όμιλος είναι έτοιμος για το 2020 διευκρίνισε πώς δεν είναι όλα έτοιμα  ωστόσο διαβεβαίωσε ότι θα ετύχειτους δείκτες των στόχων της για το 2020.
 «Η ARAG δεν έχει στόχο να ανήκει στο team των πιο μεγάλων ασφαλιστών. Διαθέτουμε όμως τη δυναμική, να γίνουμε ένας από τους καλύτερους ασφαλιστές. Και το να αντιμετωπίσουμε αυτή την αξίωση με ταυτόχρονη συμπίεση κόστους, αυτό είναι μία πρόκληση και συνάμα μια πολύ ελκυστική αποστολή» σημείωσε ο Δρ. Fassbender.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης