Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

ΑΧΑ - Διοργανώνει την 4η Ετήσια «Εβδομάδα Εταιρικής Υπευθυνότητας»

tags :
ΑΧΑ - Διοργανώνει την 4η Ετήσια «Εβδομάδα Εταιρικής Υπευθυνότητας»
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι υπάλληλοι της ΑΧΑ θα ενημερωθούν για τις πρωτοβουλίες Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΑΧΑ σε παγκόσμιο επίπεδο
Από το 2011, η Εβδομάδα Εταιρικής Υπευθυνότητας έχει γίνει διεθνές σημείο αναφοράς όσον αφορά τη δέσμευση των εργαζομένων.
Κάθε χρόνο η ΑΧΑ συμπεριλαμβάνει όλο και περισσότερο προσωπικό στη δέσμευσή της για τη στήριξη της εκπαίδευσης και πρόληψης έναντι σε κινδύνους.
Με όλο και περισσότερους υπαλλήλους να συμμετέχουν κάθε χρόνο, 56.000 εργαζόμενοι της ΑΧΑ παρευρέθηκαν στην εκδήλωση το 2013. Χάρη στην Εβδομάδα Εταιρικής Υπευθυνότητας, 90% των εργαζομένων δήλωσαν πως ήταν «ακόμα πιο περήφανοι» που δουλεύουν στην ΑΧΑ.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι υπάλληλοι της ΑΧΑ θα ενημερωθούν για τις πρωτοβουλίες Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΑΧΑ σε παγκόσμιο επίπεδο και θα κληθούν να συμμετάσχουν και οι ίδιοι προσφέροντας εθελοντική εργασία σε κάποια τοπική φιλανθρωπική οργάνωση που θα επιλέξει κάθε παράρτημα της εταιρίας. Όλες οι ώρες εθελοντισμού σε δραστηριότητες προστασίας και πρόληψης θα μετατραπούν σε ευρώ και στη συνέχεια τα χρήματα αυτά θα δοθούν σε προγράμματα εκπαίδευσης ενάντια σε κινδύνους που υποστηρίζονται από την ΑΧΑ Hearts in Action1.
«Κύριος σκοπός της ΑΧΑ είναι η μακροπρόθεσμη προστασία των ανθρώπων: αυτό σημαίνει πως έχουμε την ευθύνη να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη μιας ασφαλέστερης κοινωνίας, για τους πελάτες μας και τις κοινότητες μας. Πιστεύω πως μέρος της αποστολής μας είναι η αφιέρωση χρόνου για την προστασία όλων μας, και είμαι πολύ ικανοποιημένος που τόσοι πολλοί υπάλληλοι έχουν δεσμευτεί να βοηθήσουν την κοινωνία να αντιμετωπίζει καλύτερα κινδύνους, με πολλές και διαφορετικές δράσεις σε όλο τον κόσμο.», δήλωσε ο Henri de Castries, Πρόεδρος και Διευθύνον Σύμβουλος του Ομίλου ΑΧΑ.
«Ένα βασικό στοιχείο στρατηγικής της Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΑΧΑ είναι η έρευνα, η εκπαίδευση και η πρόληψη κινδύνου. Φέτος, η Εβδομάδα Εταιρικής Υπευθυνότητας επικεντρώνεται όχι μόνο στις προληπτικές ενέργειες τις ΑΧΑ για την αποφυγή κινδύνων, αλλά και στις ενέργειες που κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε τις επιπτώσεις του κινδύνου. Αυτή η επέκταση δραστηριοτήτων της Εβδομάδας Εταιρικής Υπευθυνότητας είναι και αντανάκλαση της αποστολής της ΑΧΑ: η προστασία των ανθρώπων με την ευρύτερη έννοια του όρου.» δήλωσε η Alice Steenland, Διευθύντρια Εταιρικής Ευθύνης του Ομίλου ΑΧΑ.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης